Jag gråter blod

.. för att i natt drömde jag att man skulle gräva i små hål för att vinna biljetter till Thåström när han ska vara i Umeå den 5 maj. Tillslut hittade jag en men jag är ju fortfarande pank och kan inte köpa biljett så jag kommer alltså inte att få se han. Nu ska jag gå och hänga mig lite sen ska jag till skolan.

..But you kan always dream

JAG ÄLSKAR VÄDRET.. nu kommer det bli regn/snö bara för att jag sa så.
Sitter just nu och äter frulle, ska snart ta och cykla iväg till skolan, riktigt jobbig dag först har vi en lektion sen har vi hål till efter tolv tror jag :S
Efter skolan tror jag att jag ska cykla en sväng förbi mormor och morfar.. eller förbi?! jag cyklar ju förbi mitt hus innan. Onödig fakta.
Känner att jag behöver uppgradera mina bilder lite..

puuh

Gud så duktig jag har varit nu! jag har städat och möblerat om mitt rum, tyvärr så funkar inte familjen Johanssons dammsugare som vanligt, vi köper nya men dom slutar funka efter en gång typ och alltid när jag väl ska använda den så är den redan trasig.
Aja nu ska jag spela lite farmville, för det förtjänar jag!

Men jag fick inte ut ett jota trots att jag hota med att rycka hår ur hennes snooook

Tjenixen!
Skolan idag sög punksvett. Fick i alla fall någonting värt gjort, jag röntgade ju min rygg idag men fy å fan vad hemskt det var, trodde ju bara jag skulle åka in sen ut men jag skulle ligga där inne i ett smalt rör i 15 minuter. Dom skulle skicka svaren till Leffe ( nån cp doktor jag går till ) sen skulle jag få veta dom.
Mamma är och fikar med sina vänninor och Miranda jobbar, är det inte ett ypperligt tillfälle då att städa mitt rum? med tanke på att jag inte kan göra det när någon är hemma så passar det ju perfa..
Ska först slå en pling till Jens.

Perfekt och oförstörbar

Morning!
Har duschat och ser på vakna med the voice, ska strax göra mig klar för första skoldagen efter en veckas lov och jag kunde inte vara mindre taggad. Men idag tänkte jag ta cykeln för det är ju inte halkigt längre, eller är det de på morgonen? sen så ska jag röntga mig klockan kommer inte ihåg om det var 11.40 eller tjugo i elva, bra Bea.
Nä nu ser jag att klockan vill att jag ska gå. Ha en bra dag!

En gång är ingen gång

Sitter här och lyssnar på gamla låtar med Björn Rosenström, hans utseende passar verkligen inte till hans röst..
Ikväll blir det nog att bara göra lite skolarbete och se på tv, sen börjar skolan om i morgon åhh jag orkar verkligen inte med skolan längre, det är inte bra för en tjej i min ålder att vara så uttråkad för vem vet då vad jag kan hitta på? + att jag stänger bara av när lärarna pratar så jag lär mig ändå ingenting..
Nu börjar Cougar town bye.

Hur fan visste du det?

Trevlig kväll igår, spelade "hur fan visste du det" med Mamma,Angelica,Anita och Jens. Sen skjutsade Jens in dom till Kalles, och hämtade dom sen vid klockan två.
Nu vaknade min älskling så nu ska jag pussa lite på han.

Shopping

Godmorgon :)
Ska snart göra mig klar för att fara till stan, Jens ska klippa sig och köpa nya kläder.. han kommer då fan inte få välja nå jag ska välja allt mohahahah. Man måst ju passa på när det väl händer.. okej nu var jag dum..
Sen så tänkte jag tvinga han att hyra dom senaste wallanderfilmerna, vi får ju se hur det går men.
Aja nu måste jag göra mig klar, ha en bra dag!
HAHAHAHA vilka jävla nördar.


Skärgårdsdoktorn

Tjabba tjena hallå vi säger så... på någotvis har den låten fastnat i min hjärna denna morgon.
Jobbig natt, kunde inte sova sen så satte jag på Thåström och somnade en liten stund sen så vaknade jag och märkte att det kanske var på lite väl högt ljud och snäll som jag är så tänkte jag på resten av min familj.
Nu sitter jag i alla fall och ser på skärgårdsdoktorn, det är så himla bra! synd bara att min syster tog med sista avsnitten till Umeå.
I dag vet jag inte vad som händer, blir väll att sitta hemma med mamma bara antar jag.

Påsklov

Åhh nu är det bara idag kvar, sen är det lov en vecka.. det tänkte jag fira med en riktig risdag HAHA (som vanligt).
Btw den som försöker lura mig idag kommer jag aldrig mer att prata med!

RSS 2.0