19.25

Kom just hem från stan, shoppade en hel del!. Tänkte visa senare, i morgon kanske när jag fotat allt och lagt in på min dator som inte är på för tillfället. Nu tänkte jag pröva allt en gång till.

Puss

Tisdag

Hej :)

Haft en bra dag? :), det har jag iallafall, eller rätt så okej iallafall.. dagarna går bara fortare och fortare. 
Ska strax duscha och fixa till mig lite, halv fem ska jag möta Mickan och Lina utanför HM. Ska köpa lite stuff, kommer inte ha råd med någonting nästan men det får gå ihop på något sätt.. 

Nej, nu ska jag ta mig i kragen - MAT.




Måndag

Hej Hej :)

Kom hem från jobbet för ett tag sen, ganska dryg dag fanns inte så mycket att göra. Men Julia klarade det bra med att torka allting kliiiiniskt rent. En vecka kvar nu, kommer nog gå fort, hoppas jag. 

På torsdag drar stadsfesten igång, ska bara dit på dagen. Alla mina pengar ska jag ju spara till gbg, för då jävlar ska jag shoppa utan dess like!

1 ½ år, 18 månader. Jag kommer alltid älska dig.


OMG

36.2 grader!

Tyck till

Vart min blogg tråkig i färgerna och så?

26 september 2071

Jag kommer dö den 26 semtember 2071, haha. Kolla när du kommer dö här.


Lillbubben

Idag åkte "G" hem :(. Lillbubben vad jag kommer sakna honom.
Började sju idag, slutade kvart över två. Helt okej dag faktiskt, hade saker att göra näästan hela tiden.
Kom hem vid halv tre, och lyssna noga nu.. jag solade jag som aldrig solar, har för mycket myror i brallen så att säga, haha.

Fick en komentar av Gabban idag, har nog aldrig blive så glad av att få en komentar. Jag saknar henne sjukt jävla mycket!.

Världens bästa<3

Hej =).

Har just duschat, behövdes, tycker faktiskt synd om pasienterna som måste behöva se mig sås om jag ser ut när jag jobbar.

Slutade klockan två idag, for direkt till stan men Jens var inte klar på ams så jag gick ett tag med Therese mycket trevligt =). Sen så träffade jag Sofia åhh gud vad jag hade saknat henne . Kom hem efter fyra och åt tomatsoppa, fy fuse så gott det är! Gick en promenad med syster i en timma, vad duktig jag är.
Ja det där var väll min dag ungefär =).

Men nu ; SÄNGEN.


Det skulle vart duu..

Hela dagen har jag varit jätte törstig, hur mycket jag än dricker så släcks inte törsten.
Har gjort ny header som ni kanske ser? men det ska snart dit en annan, det är ju dom skit ful fläck där på bilden? haha..
Slutade jobba sex idag iallafall, gick rätt bra.. satt och pratade men söt. piiip får ju inte säga vad han heter, vi köpte glass och satt på balkongen, jätte mysigt! :)

haha snygga kläder man får va?


Tisdag

Morsningkorsning.

Vaknade för en kvart sen och har nu duschat, börjar tio slutar sex kanske lite väl många timmar men det är ju pengar, höhö. 
Jätte fint väder ute, vill ju sola istället kommer vara pinsamt när Gabban kommer hem jätte brun och jag jätte blek. Tror jag ska äta frulle på balkan faktiskt, då är jag ju lite i solen iallafall..

Hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag i solen!

Z

♥ Fyra månader idag, lillgubben vad jag saknar dig.

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me pretend
A few more hours then it's time to go

As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
It's too late to cry
Too broken to move on

And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
By the grace of God I do not rest at all

New England as the leaves change
The last excuse that I'll claim
I was a boy who loved a women like a little girl

And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore
No
No
Heaven doesn't seem far away


Heaven doesn't seem far away anymore
No
No
Heaven doesn't seem far away
Oh
Oh


A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven
You are my heaven

Måndag

Hej :)

Måndag idag, bara två veckor kvar att sommarjobba, härligt!. Hoppas dom här två veckorna går fort, jag behöver soooova. Det är jätte fint väder idag, vill man jobba då? nja men si. Ska sluta tjata om de där jävla jobbet nu. 

I helgen har jag varit med Jens, i fredags var vi i Åsa och Fredriks stuga med om,Ester,Krille(JD),Gunilla,Alex och Edvard. Hade fisketävling, ettan skulle få 500:- jag och Edvard kom delad första plats så jag tjänade mig 250:- men jag fick 260 för han hade ingen växel hehe.

Sitter nu och dricker te, men det är för varmt så jag brännde mig på tungan :(.

Ska ringa Sofisi ikväll också, saknar henne som fusekuse.


Sen så måste jag säga grattis till Lina som fyllde 18 år på självaste midsommarafton =). 


VARFÖR GÅR DET ALDRIG ATT LADDA UPP BILDER?


..

GLAD MIDSOMMAR!




MUSIK.

Detta är musik!




Thåström

Godmorgon :)

Börjar halv tolv idag, jääävligt skönt!. Lyssnar på Thåström, min nya favorit kanske?.
Ska strax duscha, sen äta frukost. Jobbar själv från klockan två idag, jag vill inte. 
Nä nu måste jag gå.

Ha en bra dag!

JAG SAKNAR GABBAN!

Tisdag



HejHej :)

Andra dagen på jobbet, lite roligare iallafall men det suger fortfarande elefantballe. Började sju i morse. även i morgon så jag ska nog sova stax, fyy vad jobbigt det var att stiga upp i morse klockan sex.
Sen så åkte Gabban till Oralndo på språkresa i dag och ska vara där i en månad, hur hade hon tänkt att jag skulle klara mig då?:'(

Nu måste jag verkligen sova, redan jag vet men jag har varit död hela dagen, hoppas på en liiiite piggare dag i morgon... sov gott!





Söndag

Godmorgon godmorgon här är vår frukostklubb godmorgon godmorgon i kööööööööööööör!

Sista dagen innan jag börjar jobba, sjukhuset medicin 6, fyåfan. Denna dag ska iallafall spenderas med att städa mitt rum och fara till mormor och dricka Jokks blåbärsdricka :D.

Nu är det dags

... att låsa denna blogg! om du vill ha lösen så skriv en kommentar...



Söndag

Godmorgon :)

Jens sover så jag passar på att sitta här. Vi har inte gjort så mycket i helgen, varit ute och gått och typ bara sett på tv.
Har slutat äta pasta och allt sånt nu för jag har ont i magen jämt så doktorn sa att jag skulle göra det, så Miranda och Dag fick åka hit med lite mer grönsaker igår, hehe. Idag måste jag plugga lite, har prov i morgon, muntligt om stroke. Sen så måste jag även sticka klart min tjocksocka som ska vara klar i morgon eftersom attj ag får sommarlov på tisdag.
Tror jag ska tvinga Jens att vakna nu, hörs i morgon eller nå!.

Grattis Emma (syster) på födelsedagen!

REX

Skola idag, råå ont i magen, gick till doktorn, fick en tid, ringde mormor, hon sa att morfar skulle prata med mig men han kunde inte säga det genom telefonen. Resten kan ni ju räkna ut själv, att tankarna började snurra runt i skallen och jag hade redan ont i magen så ondare fick jag ju trodde ju att han var döende eller nå. Så när jag var klar kom mamma och hämtade mig så vi for till mormor och morfar, och gissa vad det var han skulle säga? Jo att jag skulle få en cykel :D. Gud jag låter som att det är min första cykel, men jag har verkligen velat ha en för att alla mina andra har jag ju lyckats kracha så nu har jag fått en alldeles egen för att alla barnbarnen skulle få moppekortet, men jag kände att det var för sent för mig så jag sa att jag inte ville ha det, inget mer med det sen så får jag en cykel i stället, 1000 ggr bättre :D.




Min pärla

Att ha en bästa vän

Har just skrivit klart nån grej på svenskan om att ha en bästa vän typ, så nu har jag gjort allt man ska göra.

Åker strax till Jens kvart i fyra rättaresagt, har glömt busskortet så jag måste tyvärr betala. Vi ska bara räkna matte hela kvällen, har omprov i morgon.  Köttbullar står det på menyn och jag klagar inte, jag undrar om det finns någonting godare än det, tror fan inte det.

Sitter och väntar på Sofia som ska göra klart sina svenska uppgifter.

Bilden

Nu funkar det. Ta fram hink, vatten och papper.





Onsdag

Godmorgon Godmorgon :)

Vaknade för ett tag sen, ska strax äta frulle, vi hade sovmorgon idag med till klockan 11 jävligt skönt måste jag säga =).
Idag ska vi få våra klasströjor tror jag, hoppas dom är fina och hoppas jag har valt rätt storlek!?. Efter skolan åker jag till Jens, men funderar på att ta kvart över fyran i stället så jag hinner köpa leggins (om jag har råd ska kolla över det nu).

Igår fick jag jätte många gammla bilder från Gabban, herregud så jävla fula min hårfärg jag förstår inte hur jag kunde ha den det såg ut som att jag hade jätte skitigt hår :S. Jag har bilderna i en delad mapp och msn laggar så jag kan inte lägga upp någon nu, men jag gör det sen, då jävlar ska ni få se fethåre!. Fy jag skämms ju.

Nu ska jag börja fixa mig, får se om jag skriver någonting mer idag eftersom att jag är hos Jens så blir det förmodligen inte men kanske.

Ha en bra dag!

Tisdag

Hallå Hallå :)

Skrev aldrig igår, hade inte tid. Var på skolan sen solbacken sen Gabban så det fanns ingen datatid. Jag och Gabban lyssnade på massa musik och funderade på vad jag skulle bränna för låtar på våran gbg-skiva, förra skrivan vi hade med oss har börjat hacka så det går inte, vi måste ha en ny :D. 

Idag har jag sovmorgon till klockan tio och då ska vi fara och fika någonstans med klassen, och eftersom att jag har slutat äta sånt så har jag med mig vattenmelon, mumms. Har just duschat och ätit frulle och märker att klockan är väldigt mycket så jag måste sluta skriva men jag skriver kanske en rad eller två senare.

Ha en bra dag!

RSS 2.0