Packa

Ska nu packa, för vet ni? i morgon åker ju jag till GÖREBORG eller okej, uppsala i morgon, gbg på onsdag.. åhh då ska jag få träffa min bajsGabban igen, en månad utan henne är totyr, TRO MIG. Blir nog nästan ingen uppdatering där nere, vet inte om det finns någon dator villket jag tvivlar starkt på. Men när jag kommer hem ska ni få mycket bilder kan jag lova. Jga har inte någon digitalkamera så det vart ju förstört redan där, jag har ju mobilen men hur mycke bilder den rymmer har jag ingenaning om, får kanske tömma den nu innan jag åker?!.

Vera ( Gabbans mamma ) ringde igår och sa att jag skulle packa lite och mjukt, synd för henne då för jag har tagit den största väskan vi har, mohahha.

Nej men nu så ska jag ta och börja packa så smått och sen umgås med min moder och syster. Gud vad dom kommer att sakna mig!

Hår



Här se ni håret lite grann hur det blev, fast det är ännu ljusare i verkligheten. Underhåret är lite fläckigt, eller just vid "polisångerna", (ingenaning hur det stavas men) så jag kan typ inte änns ha svans länge. Nu är nog mormor nöjd, hon hatar när jag her bort allt hår, haha.


Söndag

Godmorgon :)

Vaknade just, sov jävla gott inatt vaknade bara en gång, i valiga fall vaknar jag iallafall minst 2-3 gånger..
Idag är blir det att ha "kalas", haha nörd.. för släkten eftersom att jag åker till götet på tisdag och fyller år på onsdag, jag förväntar mig många grattis sms och samtal!.

Nä men nu blir det nog duschen för mig!


Världens bästa mormor

Städning

Har just städat ännu mer! villket "städil" jag har fått?! kommer kanske hålla i sig ungefär en dag, haha... nu har jag iallafall till och med torkat golvet, duktig jag är!.

Händer i kväll då?. Själv så har jag ingenaning, blir väll att se på någon dålig film eller något liknande..
Fick just ett sms att Jens har fyllt på min mobil med 200 kr, villket betyder gratis sms :D!.

Nä men om man kanske skulle sätta i lite silverschampoo och hårinpackning?.


Kyckling

Har just ätit, kyckling och potatissallad mums.
I morgon blir det kalas, jävlar vad god tårta jag ska göra. Den kommer säkert bli råå äcklig, haha.



Gabban, ring mig när du läser detta måste berätta några saker!

Lördag

Godmorgon :) Redan lördag! det var ju nyss det?. 

Vaknade för ett tag sen, ska börja göra mig klar ska till stan och vara med Jens från elva till tolv sen åker han till Övik och i morgon till sin pappa i Frankrike. Kommer inte träffa honom på tre veckor sen.. Idag ( om man räknar bort stan-timmen då jag egentligen sover ) så blir det nog bara att cykla till mormor och lämna en skiva som jag har bränt, okej ska bränna till henne.. 
Jag och Jens städade mitt rum i onsdags, och vet ni? det är FORTFARANDE städat..  det vart ganska fint faktiskt tog bort en fotölj och bordet så det är lite mer golv nu är förr..
Åhh ja blir så irriterad, jag har aldrig bilder att lägga ut, men nu när jag har jätte många så funkar det inte. Det är nog inte tänkt att jag ska ha en blogg?!. Sen så har jag ångest över att mit hår är jätte blont nu, mamma säger att det är fint men det gör verkligen inte jag.. Har även fått en ny tavla av mamma, jätte fin!. Sen så har jag hängt upp bilder på mig är jag var liten på väggen (ego). Fast det är på Miranda,mamma,mormor,morfar och Zören några bilder också..

Nä men nu ska jag nog sluta babbla, skriver kanske senare om det funkar att lägga upp bilder då!

Ha en bra dag!


Kuuul?!:S

Färgade just håret, eller ja gjorde slingor. Råå fult vart det, alldeles för ljust + att det var typ hela håret utom under, ÅHH.

Dagens

Var väldigt länge sen jag gjorde en "dagens", kanske töntigt att göra såna men har man brist på annat så är det är någonting ganska bra iallfal? :)


Klädsel: Jeans, svart linne och och typ rosa/lila tröja, men brytte till mjukisar.
Hår: Plattat.
Smink: Foundation, mascara.
Vill ha: Mer pengar till gbg.
Saknad: GABBAN.
Låt: Veronica Maggio - 17 år.


Fredag

Godmorgon :) 

Vaknade för ett tag sen och har nu ätit frukost, ska strax sminka mig för jag ska in till stan och vara med Jens. Ska iallafall inte köpa något idag, vet att det inte kommer bli så.. Jag är farlig när det gäller sånt. Nä nu ska jag ta tag i sminkandet..

Ha en bra dag!

Regnet det bara öser ner.. la la la

Hallå Hallå :)

Sitter här och ser på tv, ska strax se "Välkommen till familjen".. 

Idag var jag ju piteå med mormor,morfar och syster, köpte ett par jeans på nån konstig affär, rätt fina.. Sen så på dollar store köpte jag rengöring,ansiktskräm,mascara,make-up remover,2 paket tuggummin, snoddar, "snodd" man har runt skallen ni vet?, och sen så fick jag 3 par trosor av mormor, haha.. 

Råå värt var ansitssakerna, det var två presentboxar för 150 (nivea).
 

GÅR SOMVANLIGT INTE ATT LADDA UPP BILDER NÄR JAG SITTER VID MIN SYSTERS DATOR, ÅH

..

TjenaHOOOOJ.

var ett tag sen, har tillbringat min tid hos Jens som inte har någon internet.
Jobbet klart, men hör och häpna så frågade dom om jag ville jobba mera! så jag ska jobba vecka 32 och 33, koooosing.
Mina grannar har pary, som vanligt och det står tre killar på balkongen, råå fula med massa skägg och stirrar in på mig.

I morgon mina vänner, vet invad jag ska göra då?, JO, jag ska på dollar store med momme,moffe å Mirko, ska bara köpa deo, och en rakhyvel ( om det finns någon bra).

Igår ringde Galadriel igen, vi pratade i 30 min och det var 200 kr eller mer. Åhh jag vad saknar min lilla bajs... Hon sa att det ända hon saknade var mig och lösviktsgodis, en mycket bra blandning må jag säga!

Just ja!, skulle ju lägga in bilder på det jag köpte förra veckan.


Guldfynd, 49:-                 Gina Tricot, 149:-            H&M, 129:-


Nu ska jag tvätta bort sminket,borsta tänderna,ringa Jens,Läsa sen sova eftersom att jag ska upp tidigt!

God natt!


RSS 2.0