Torsdag

Godmorgon :)

Har inte skrive på länge jag vet...
Idag har vi iallafall sovmorgon och börjar kvart i tio. Efter skolan ska jag på stan med Martina och Sofia och köpa jeansleggins och solpuder, sen ska vi gå till ica kvantum och handla inför kvällen. Sen någon gång vet inte när så kommer Moa,Alicia,Chadaa,Rukki och Jens så ska vi äta och typ spela spel eller nå. Hoppas verkligen att vi kan sitta ute. Sen ska vi gå till någon majbrasa. 


Nu tittade jag ut genom fönstret och såg att min granne hade orange hilka på sig, hahhaa.

Ska äta frulle nu sen gå till skolan.

Ha en bra kväll, drick inte för mycket!

Tisdag

HejHej:)

Har arbetspass, och gör somvanligt ingenting. Jag är helt slut, jätte trött kan nästan inte hålla ögonen öppna.
Efter skolan ska jag färga Sofias hår hemma hos Sanna, det ska bli blondare. Vi ska äta mackor också, jag är skit hungrig. Oj nu kommer Erik, byebye


Måndag

Måndag = skoldag, men vi slutade vid lunch men satt ändå kvar till klockan två och pratade med några från klassen och det var riktigt trevligt jag älskar OP1b :)

Kom nyss hem från solbacken, vi veckohandlande för kanske första gången i vårat liv för familjen Johansson?
Ska strax gå på ica med Miranda, igen, för hon ska köpa nån fruktsak. 

Om några veckor kommer NickePickePäronPung och jag längtar ihjäl mig för han kommer vara så liten och så söt och så snäll åhhhh jag ska äta upp han.

Måste gå nu. Pusss

hihi

19,6 grader i skuggan, varmt kan jag lova fast det blåser lite å så. 
Har cyklat med Gabbans cykel till henne idag för att hon lämnade den här och åkte bil hem igår så jag cyklade den till henne sen gick jag hem. 

På torsdag är det valborgs, jag och några i klassen ska då grilla här hemma hos mig sen får vi se vad dom händer kanske ska ta tio bussen till Jens men det får vi se då. Men då är det iallafall valborgs och den sista april villket betyder att jag får pengar och ojojoj vad dom kommer gå åt, jag ska köpa busskort,ge Jens lite pengar för att jag äter där så ofta, jag ska färga+slinga håret,foundation och en rikitg jävla kroppspeeling (stavning?) smörja sen så lär dom nog vara slut. Men om någon har tips på någon bra foundation så säg gärna till och man ska inte bli fet av den gärna billig också men det kommer nog bli den jag har hafft nu den funkar rätt bra. Eller så vill jag ha mineral puder eller vad det nu heter.

Snart kommer Miranda hem och då får jag min mobil, men jag måste ju först ladda den i 711 timmar så jag får väll börja använda den nästa år så, nä men varför ska man ladda så länge man slösar bara tid på det men jag ska försöka hålla detta batteri bra så jag ska låta den ladda länge som faan från typ halv sju idag till efter skolan någon gång i morgon alltså laddas den typ 1 dygn och det ska nog räcka.

Okej jag känner att detta vart ett jävligt onödigt inlägg som alla andra jag skriver men så får det va.



åhh guud

Satan vad jag saknar denna glass, finns den fortfarande?



Söndag

Godmorgon :)

Igår var jag med Gabban, vi gjorde typ ingenting vi bara satt i en busskur hehe... sen när vi väl hade komme hem till mig och klockan var typ tolv så ringer Markus och då måste vi gå till rancho och sitta där i en bil bara med han och Adam.. polisen kom och jag höll på skita ner mig jag är jätte rädd för poliser, dom kollade körkortet och bländade mig med en ficklampa sen så var vi tvugna att flytta oss några meter där det måste ha sett väldigt skumt ut att vi stog.

Idag är det ju söndag villket är en vilodag tror jag?, jag ska nog vila orkar inte göra någonting men Gabban ska hit efter hon har sett sin kompis konfa sig, hennes cykel är här så hon måste hämta den sen lär vi väll vara med varandra ett tag.

Nä nu blir det nog frulle, skriver senare pusss.

Fint hår

Om man vill ha fint och välvårdat hår så ska du absolut inte t.ex sova i uppsatt hår för det sliter jätte mycket på håret, du ska inte borsta det när det är blött och använd alltid värme spray när du plattar,fönar eller gör så att håret kan brännas. Jag har även hört att silikon är bra för toppar, kanske något jag borde prova?


 Drömhåret?

Lördag

Godmorgon, sovigt gott? =).

Vaknade klockan elva av att Gabban ringde och hade då sovit 10 timmar visst är det så mycket man ska sova? Ikväll ska jag iallafall vara med henne och har ingenaning om vad vi ska göra hon ska komma hit iallafall. 

Just nu sitter jag och funderar på varför Jens aldring ringer, han är och spelar innebandy det är nå typ mataffärer som ska möta varandra och han spelar för willys i övik, han kommer säkert bryta bene eller nå HAHA.

15 + gradet är det ute i skuggan nu :)

Nä nu ska jag ta och äta lite, hörs senare kanske kommer me nå bra skönhetstips då, var ju ett bra tag sen nu. 

Ha en bra dag!

Nytt

Vad tycker ni om min nya design? fin/ful?

Sony Ericsson w350

Nu är den min :D, fans bara i ljusblått kvar men det duger :)

http://publishme.se/77451/imagehandler/?go=upload

Fredag

HejHej, förlåt för dålig updatering men jag har helt enkelt inte suttit vid datorn.

Vad har jag då gjort dom senaste dagarna?, Jo jag har varit med Gabban. 
Vi har typ inte gjort någonting eller jo fan det har vi, det var såhär att vi var ute med hundarna sen så tänkte vi gå på en liten upptäcktsfärd så sa hon "kolla en stig, där kan vi gå" och tänkte då jag så gick vi där och det gick ju inte så bra som ni kanske förstår för vi sjöng genom snön hela tiden och jag tillåme fastnade med skon nere i djupsnön. Men ialafall så direkt vi sa "jamen nu går det ju bra" så sjöng vi så klart igenom, men då kom ju smarta jag på att jag kunde springa för då skulle jag inte hinna åka ner med fötterna, men det hann jag och det hela slutande med att jag kröp. Sen när vi kom fram till skogen så såg vi att vi bara hade kunnat gå på asfalt ända upp. 

Och igår var jag också med Gabban, vi var ute och sen gick vi till mormor och morfar en stund och bakade myrstackar.


Idag har vi haft nationella i engelska villket gick piss. Sen for jag och Sofia på stan där vi träffade Moa och Alicia och senare Sanna. När alla hade fare satt jag kvar i en busskur och väntade på mamma men sen gick jag in till stan igen där jag träffade Lina och hennes kompisar, gick med dom en stund sen gick vi på kupan och fikade sen äntligen kom mamma och jag fick åka hem och kissa.

Ikväll ska jag nog vara med Lina, sen så pratade jag just med Alicia och hon kanske skulle komma förbi för hon ska till sin kusin som bor här i närheten villka trevligheter va! :D

Miranda åkte till ume idag och ska köpa en mobil till mig på mediamarkt :D:D.

Nä nu ska jag sluta babbla, hörs sen!


Onsdag

Har Engelska nu och jag hade tänkt försöka jobba på denna lektion, så jag ska inte skriva så mycket nu.
Ska till Jens efter skolan och vi gå ut och gå, tänkte övertala han att vi ska sola lite också för denna sommar ska jag faan vara brun. Första sommaren på tusen år typ iallafall sen jag var yngre och var ute dagarna i ända nu är jag bara inne på sommarn och sover sen kanske jag far ut efter middagen eller nå och då är ju solen såklart borta. Men att sola med Jend är ingenting jag tycker om för han kan bli brun men jag har nog tappat allt med att få färg att göra. T.ex idag satt vi ute ett liten liten tag och jag fick då fan ingen färg men Alicia vart röd direkt det är ju tur att någon har tur med sånt iallafall.

Nää nu ska jag tvinga Sofia att skratta med mig.

Tisdag

Hej :)

Skrev aldrig igår, jag satt aldrig vid datorn. Sitter iallafall här på skolan nu och har engelska, ska skriva den där jävla sammanfattningen.

Sofia sitter brevid mig och har saknat henne som satan när hon har vare i göteborg, men nu är hon äntligen tillbaka så nu har jag tillbaka min mat-pratar-kompis :D.

Nä nu ska jag skriva sammanfattningen, skriver den hejdå!


...

Svar ; JA,även jag Beatrice Johansson kan ha jävligt tråkigt ibland. Jens är och köper nå hemligheter så jag är hemma här själv och det är farligt att lämna mig hemma ensam. Låt bilderna tala.




Hoppas ni kan sova gott i natt :)

haha.

Lyssnar på Jens, han sjunger tycker synd om grannarna för han har inte på lågt ljud på tvn.

Idag ska vi äta köttfärs som vi kanske blir sjuka av för att vi har fryst tinat fryst och ska nu tina den igen och det är tydligen farligt men mamma sa att vi kan ju pröva att äta den så ser vi om vi blir sjuga, haha. Men jag skiter i om jag blir sjuk för jag gör alt för köttfärssås.
Skola i morgon, saknar det inte ett dugg bara folket inte skolan. Har massa inlämningar denna vecka också, tror jag jag fattade inte så mycket av vad Erik sa men jag tror det var så iallafall. Och nu ska jag nog träna lite på varför Asta inte vill duscha, det vet jag iallafall att vi har någon slags redovisning i för tvärgrupper i morgon.

Jag ska även vara med Galadriel i morgon och jag saknar henne som satiken, tagga gbg i sommar älskling!<3

Nä nu ska jag tina min köttfärs, ha en bra dag pusss.

Talang

Nu ska jag och Jens se på talang, och det är fuckingjävla SNÖSTORM.   Ännu en gång SLUTA SÄGA ATT DET ÄR VÅR!

Nä nu ska jag se talang sen ska jag och Jens se på "låt den rätte komma in" man får nämnligen se film gratis på en sida i helgen för att dom tydligen firar att piratebay har åkt fast och dettaär såklart en laglig sait som egentligen kostar!


http://www.film2home.se/sv.aspx


Fredag

Godmorgon :)

Varför är jag alltid så jävla trött på kvällarna och skit pigg på morgonen? jag tycker det ska vara värt om ibland. Vaknade iallafall för ett tag sen men jag tog datorn och speladed lite robinsson medans Jens ändå sover eftersom han är pigg på kvällarna och trött på morgonen han har då tur han. Är jätte hungrig nu också, men vi köpte risifrutti och rostat bröt igår, ska bli jäävligt gott.

Har ingenaing om vad vi ska göra idag, eller Jens ska cykla till kåge tror jag så då måste jag vara själv här villket kändes väldigt tråkigt men jag har ju ingen cykel så jag får väll lov.

Jag ser just nu en godis ligga i en burk så jag tror jag ska attakera den nu och sen efter det Jens. Hörs nog senare för annars har jag ingenting att göra när han är i kåge :(. Nu vaknade Jens.

Ha en bra dag!


Torsdag

Fasen att det redan är torsdag, det betyder att lovet snart är slut. 

Miranda väckte mig 09.11 och frågade om vi skulle spela spel. Bara för att jag är så snäll så gjorde jag det istället för att sova, det hette Robinsson det var skit kul och jag låg först i början men sen fick hon fler poäng :´(. 

Åker till Jens idag men först ska vi på willys och handla.

Är skit hungrig så jag tror jag ska äta nu. Hörs sen!

Ha en bra dag!

TACOPAJ

Kom hem för ett tag sen, och gissa vad vi ska äta?! tacopaj, alla som känner mig vet att jag älskar det, ellerhur? xD. Har just duschat och ska klä på mig nu, men jag funderar över vad jag ska ha för kläder? nått hittar jag väll alltid, förhoppningsvis. 

Har börjat få ont i benhinnorna nu igen :(. Kanske gick för långt igår? men 1 mil borde dom väll klara jag menar en vanlig vardag brukar jag ju gå till skolan 2 km från skolan 2 km sen kanske jag går ut och går eller går till Gabban så det blir ju kanske 5 km eller mer ibland, det är ju nästan 1 mil det också? cpben. 

Nä nu ska jag sluta prata strunt och göra nå nytta, dvs blåsa håret. Puss

Grattis

Grattis Annica (mamma) 43 år!



Tisdag

Godmorgon! :)

Vaknade just, men Jens sover fortfaranda så jag tänkte ta datorn ett tag då. Idag åker jag hem för att fira mamma som fyller 43 år!. Sen i morgon ska vi och kolla på vovvisarna och jag ska göra så att Nicke kommer älska mig mest av alla. Gjorde hårinpackning igår mitt hår luktar mumma=). Funderar på att väcka Jens, typ hoppa på han eller då jaa det blir bra. Skriver när jag kommer hem.


Ha en bra dag!

aj

HejHej :)

Idag har jag och Jens gått till kåge det är en mil och tro mig jag har plåsor på tårna eftersom att jag inte hade några bra gå skor med mig :( Jens diskar nu han är så duktig, tror han är klar så jag ska nog göra köttfärs nu! skriver kanske sen.

Paramore

Lyssnar på paramore för att slippa lyssna på Jens musik när han spelar GH för han tar bara dåliga låtar. HAHA, villket skämt han frågade om jag ville vara med? :S

Nä nu ska han nog klia mig på ryggen .

HAHAHAHA, så duktig jag är.

.

JUST JA! måste bara säga att visst är vädret underbart idag!

Mat!

HejHej :)

Tänkte laga mat nu för vi är skit hungriga!. Blev inte ett långt inlägg för att Jens ska fixa här i lägenheten nu så jag måste gå fårn datorn. PUSS


Lördag

Godmorgon :)

JAG, Beatrice Johansson Sundh kan inte sova har ni någongång hört talas om det? tror inte det för jag kan alttid sova!. Min bajsfisprupp Jens sover iallafall, sötis. Men om fem minuter ringer väckarn för bussen går 09.20 så vi måste stiga upp så vi hinner äta osv. Nä nu ska sluta han är sur för att jag "smattrar sönder tangentborden" vad menar han med det egentligen?

Ha en bra dag!

 


Ersmark

HejHej :)

Har just sett talang här hos Jens, jag gillar det programmet det är kul :D. I morgon åker jag och Jens tillbaka till stan till mormor och morfar och ska äta påskmat med släkten, muuums. Eller det ända jag gillar är äggen och köttbullarna hehehe. Nä nu ska jag sluta tjollra ha en bra helg!.


Bea-skämt

Visst vet ni att det är alla som skär sigs nationaldag idag? HAHAAH xD. Om ni inte fattade så är ni tröga men jag kan förklara ändå. Det enkla svaret är SKÄRTORSDAG!

HEHEHEHE

Nu har jag äntligen skrive klart min intervju som vi var tvungna att göra på svenskan. Hittade på största delen av frågorna men det får väll duga hon sa då att det var bra?. Igår vart det inget skrivande för att jag var hos Jens, han ska få jobba idag på hemköp :D det betyder att han får pengar och jag får mat ♥.

Klockan sju slutar han och kommer hem till mig sen tar han bussen hem till Ersmark 21:50, ska fråga mamma om jag får följa med han hem då för annars så åker jag ju dit i morgon så då är det väll lika bra att jag åker ikväll?.

Nä nu ska jag jobba, utvecklingssamtal klockan 11, ajdå!

NattiNatti

Nu ska Bea soooovaaa. Svar ; JA, jag ska sova och klockan är 20:39 är trött hela dagarna!.

Så jag tänkte bara säga godnatt gottfolk :)


Ramlösa Mango

Har nu smakat ramlösa mango? dra åt helvete så god den är! jag vet att mormor och morfar älskar ramlösa iallafall morfar så jag ska ta med mig den nu till dom så dom får smaka den!. Ska färga mormors ögonbryn ikväll tror även att jag ska färga mina egna, lika bra att passa på eller hur?. Skriver nog något inlägg ikväll :). hejdå! Mumma!

Engelska

Nu har vi engelska och jag ska svara på tio frågor mm en text jag har läst, man fick välja mellan tre stycken och jag valde en som heter smile . Sen så ska jag även skriva en sammanfattning om den, en halv dataskriven sida eller ett helt a4 för hand, jag tror nog jag väljer dataskriven hehe :). Nej nu ska jag börja skriva.


Skola

Har omvårdnads nu, skit tråkigt vet inte vad jag ska skriva men jag ska iallafall jobba om varför Asta inte vill duscha, har iallafall börjat skriva lite nu. Har även för jävla ont i min visdomstand så jag har fått en akuttid i morgon hos tandläkaren klockan 12:50, jag tror den är infekterad för när jag ska borsta tänderna så håller jag på spy när jag kommer till den tanden för den är så långt in.

Nu har vi rast, jag tror jag ska gå och köpa en macka är jävligt hungrig.


Fy fan.

Tisdag

Godmorgon :)

Förlåt för att jag inte skrev igår man jag hade inte tid. Var på skolan sen följde Jens med hem till mig och vi gjorde mat sen gjorde jag en uppgift om stroke som skulle vara inlämnad igår men jag har inte henned mailadress så det gick inte. Den vart iallafall jätte bra tror jag :).

Skola idag sen stan med Jens och Gabriella (Galadriel ). Sen blir det nog en promenad för hoppningsvis :D.
Nä nu ska jag ta och göra mig iordning, mjukisar idag som vanligt :(. Måste VERKLIGEN gå ut och gå. Aja, borsta tänderna var det.

Ha en skit bra dag!


   K????????????

Lördag

Hej :)

Gick och la mig väldigt tidigt igår, har vare trött hela veckan så klockan elva låg jag i sängen och vaknade klockan nio hela tio timmar sov jag, skönt kan jag lova!. Har just duschat och ska snart tvätta ansiktet och sminka mig. Tar fyra bussen till Jens, då har jag och Anna hunne vara på stan kanske 1 ½ timma men mer behövs ju inte för den här skit stan :). Nä nu ska jag göra ett ryck. Blir nog inte något skrivade förränn på måndag då jag kommer hem.

Ha en bra dag/helg!

Klar

Nu är jag äntligen klar med städningen!. Vart inte så bra som jag hade tänkt mig :(, ser bara röringt ut med så mycket möbler, men det får vara såhära tills jag kommer på en ny idé. Har äte tacos och är jäätte mätt.

Imorgon änligen flyttar bajsJens :D

Städning

HejHej :)

Jag städar, fyfan. Har nyss varit på öb för dom har tydligen börjat med lösvikt för 3,90 men det var bara skit äckliga godisar men dom var färska iallafall, haha. Måste nog fortsätta med min städning nu kommer blid på hur det blev senare.

Fredag.

Hej :)

förlåt för att jag aldrig skrev igår men efter skolan for jag direkt med några i klassen på stan, träffade Miranda sen gick vi och såg män som hatar kvinnor, RIKTIGT bra film!. Kom inte hem förränn efter 9 och var jävligt tött så jag gick och la mig.

Redan fredag!, och i morgon flyttar Jens♥. Ska gå på stan med Anna hans syster då. 

Idag kommer någon som heter Björn och ska lämna Jens nyckel eftersom att det är stängt i morgon så får han lämna den till mig istället.

Oj vad klockan är mycket! måste nog börja göra mig i ordning nu men jag orkar inte så jag tar kläderna jag hade igår (a).

Vem ska föresten att det började bli vår? kan inte alla bara låta bli att säga så?! det börjar bara snöa direkt ni säger det så håll era käftar stängda! och min vinterjacka är på skolan så jag måste gå i skinnjacka, nu kommer jag bli sjuk också. Skit ner er!.

Ha en bra dag.

Skellefteå

Godmorgon:) sovit got?

Blir stan i skellefteå idag istället för Sofia kan inte fara så jag ska gå med henne så hon slipper gå själv, sen så vill jag inte åka iväg så långt nu när allt detta med mamma. Känner mig ganska dum eftersom att det var min ide att vi skulle åka iväg men dom förstår nog, hoppas jag!. 

Skola snart då, ska strax borsta tänderna. Och vet ni vad!? detta är en stor grej, jag har på mig MINA egna jeans för första gången på typ 1 månad. haha. Nä nu ska jag sluta tjollra och borsta gaddarna sen gå till skolan, bläääää. 

Ha en riktigt bra dag! :)

Skin

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.

Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Akuten

HejHej :)

Haft en bra dag?

Har inte skrivit på hela dagen för att jag har för det första jobbat, slutade vid tre och då kom mor min och häntade mig sen så helt plötsligt från ena sekunden till andra fick hon gallanfall och kunde nästan inte andas så morfar fick köra henne till akuten. Hon ska opereras och nu när hon åkte in pga galla så kommer det nog att gå lite fortare med operationen annars kan man ju få vänta flera månader. Hon fick en spruta så nu är hon helt snurrig haha.

Imorgon blir det Piteå med tjejerna. Vi ska shoppa och äta, kommer nog bli jätte kul. Synd bara att inte alla kan följa :(, men jag har pratat med Jenny och hon kanske ska med villket jag hoppas vi ses ju så sällan nu när hon har hoppat av villket jag hatar för jag älskar den flickan!.




RSS 2.0