Sovmorgon

Japp, idag har jag sovmorgon.. :). Börjar halv elva, men tänkte fara tidigare eftersom att jag inte kunde sova för att min granne typ höll på såga eller nå?!. Dom som har engelska b är ju där på skolan så, det vill säga ungefär hela klassen haha

Ikväll ska jag på matfesten med Jens,Miranda och Dag, gud vad jag pratar om matfesten men hallå, maaat.

Igår gick jag och Åsa med stavar, å harrejösses vad jobbigt det var händerna domnade ju typ bort?. 

Hmm, värt inlägg detta blev, precis som alla andra men skit samma haha.

Jahaaa?

Matfesten

Hallå Hallå!
Har inte skrivit på väldigt många dagar, men jag har inte haft tid helt enkelt, sen så är det ju typ endast min syster som läser denna blogg så det är alltså till henne jag skriver?!

Idag har jag varit och fikat med Bea,Chadaa och Sanna, sen gick vi på stan ett tag, hade fått lön idag så jag shoppade loss kan man säga, köpte en väska,örhängen,ansiktsvatten,en hårgrejs och ett linne som jag ska lämna tillbaka, haha. Tror jag ska behålla väskan den är skit snygg iallafall.

Igår köpte jag även Sannas gamla mobil för att min nya har tappat luckan, men den här mobilen är också bra och rosa så det funkar haha.

Nu ska jag på matfesten med mor min sen ut och gå med Åsa.

Bye!


Fredag

Godmorgon :)

Första skoldagen gick bra, lyssnade bara sen så var våran nya svenska lärare sjuk, bra intryck haha :).
Efter skolan cyklade jag till mormor och åt våfflor, sen for jag till Bea och Antoni. 

Idag - sovmorgon, men vaknade ändå klockan åtta. Har en lektion sen tar jag tolv bussen till Jens så det blir nog inget skrivade på hela helgen eftersom att han inte har internet :(. 

Ha en jätte bra helg allihopa! :D




Ett mellan mål med aktiva bakteriekulturer

Godmorgon :), sovit gott?. Det har då inte jag, eller jo när jag väll sov men sen väknade jag halv fyra och somnade inte om innan klockan var minst fem :(.

Första skoldagen idag, känns det bra?, svar jaa, ju snabbare det börjar desto snabbare är det över. Men då är ju frågan vad ska jag göra efter skolan, jag har ingenaing om det och jag börjar typ bli stressad nu, redan.

Efter skolan ska jag till mormor och morfar, dom ska bjuda mig på våfflor :D.

Ha en bra dag!


-300

Nu är jag hemma och 300 kronor fattigare. Rätt bra tycker jag, jag som brukar slösa ungefär allt jag har. Jätte töntiga skrivblock och pennor fick följa med mig hem. Även en duschcremé och en tröja. 

Nu ska vi till Åsa och Fredrik och äta pizza, faaarligt. Men jag åt en kycklingsallad till lunch så det är ju inte en hit att äta igen, men å andra sidan funkar det ju alltid så det kanske blir en kycklingsallad igen, vi får se.

Vera, 159 kr.

Piteå

Godmorgon, sovit gott? =)

Har just duschat, klockan nio drar jag iväg till Piteå, hoppas inte alla pengar går åt till skolgrejer?. Ska strax börja göra mig klar, men med det här jävla håret lär ju det ta ett tag så jag måste börja i tid, haha. 

Ha en bra dag!

Denna gullegris såg jag i slottskogen.

Wild child

Jag tror minsann att jag har hittat min nya bästa film, wild child åh harre så bra den var!. Precis min smak, haha :).

Iallafall, jag skrev ju att jag hade klippt mig, och här ska ni få se hur det blev jag kan inte fatta det, så sjukt jävla fult, framhäver verkligen min runda form på ansiktet, fy, haha.


ooops

Godmorgon :)

Vaknade för ett tag sen, var så varmt min säng är ju inte stor direkt och där låg jag och Jens och trängdes, så jag klev upp. Idag ska han söka jobb igen, medans jag ska gå till mormor och färga hennes ögonbryn,blir säkert snyggt! :). 

Nää, nu ska jag se på tv eller gå tillbaka mitt mitt rum och kanske väcka Jens?

Så vacker

apa

Hej :)

Har inte skrivit på jätte länge, jag vet. Har iallafall varit i Göteborg i ca 3 veckor, sen jobbade jag i 2 veckor efter det och har nu varit hos Jens. Idag hart vi tagit oss en låååång promenad, ända bort till coop och jysk och allt det där som är där borta, duktigt ecirtaeB.

Skola på torsdag, ser fram emot det, det får börja nu direkt i morgon om det vill. Vet ni varför? jo för att då är det över fortare. Jag hade köpt skolblock, tyckte jag var jätte duktig som var ute i god tid, märkte dock när jag kom hem att jag hade köpt fem stycken rutade, ingen linjerad och jag har inte änns matte, dock inte lika duktigt som promenaden. 

På onsdag ska jag iallafall till Piteå med mormor,morfar och Miranda, så då ska jag köpa nya, lite nya kläder också förhoppningsvis. 

Har haft bloggen låst ett tag, tänkte att jag skulle fixa till den, skaffa en kategori som är seriös. Tror det ska vara bantning, eftersom att jag alltid pratar om att jag sa börja banta, så har jag det som en kategori här så kanske jag lyckas? då kan jag ju gå tillbaka och se hur bra/dålig jag har varit, ganska smart ändå va?

Jens sitter och tittar Thomas Järvheden och skrattar så han gråter medans jag nyper han i ryggen och säger åt han att hålla käften eftersom att mamma ska upp klockan 6 och jobba i morgon, men han går inte att få tyst på så jag ska nog visa han vem som bestämmer, fast det vet vi ju alla redan!?

Just ja, har klippt mig också! hade lyckas få rätt långt hår så jag tänkte att jag bara skulle klippa topparna men frisören klippte av allt som var ruttet så nu är håret till axlarna och jag har ångest.
.
Har du varit så här liten verkligen?

06.16

Hallå hallå!

Nu är jag hemma, eller jag kom hem i torsdags men har inte suttit vid datorn så mycket, ska iväg och jobba nu så jag skriver mer sen.. hade!

RSS 2.0