Söndag

Godmorgon :)

Söndag idag, morsdag idag, SOL idag. Märkte igår kväll när jag borstade tänderna att jag hade fått färg, men inte brun utan röd jävla skit men det är ju alltid någonting? :)

Jens sover och sitter här, ska strax duscha tror jag. 11.35 går bussen till stan, kanske borde börja göra mig i ordning snart då jag är ju rätt seg tror jag?.

Ha en bra dag!

Lördag

Hej :)

Idag gick jag och Jens till Kåge och tillbaka, jävligt långt, en mil!. Sjukt jävla varmt har det varit idag, råå skönt!
Sen så har vi tvättat och sett på tv, det är verkligen ingenting på tv ikväll så jag tänkte se på twilight medans Jens får se någonting på datorn. Imorgon blir det att åka in till stan igen och fara till mormor och morfar och äta middag sen går Jens buss hem klockan sex och då ska jag ut och gå med Gabban.

Nä nu blir det film och masage av Jens. Höres!

Fredag

HejHej :)

Kom just till Jens efter att ha varit på solbacken i ungefär 100 timmar. Köpte en skit bra sak som jag haft förr, man rakar benen (hehe) med den och den kostar ca 100 på åhlens men på rusta bara 49(!!!) sen så köpte jag även ett balsan som luktar smultron.

I helgen så stannar jag bara till söndag eftersom att det är morsdag och jag ska till mormor och morfar och äta.

Sofia ; ring när du ser detta, glömde säga en sak!



Onsdag

Godmorgon :)

Sovmorgon idag, välidgt skönt måste jag säga. Ska strax äta lite frukost och sen göra mig klar för skolan. Åker till Jens efter skolan och kommer hem i morgon. 

Redovisning idag för Sofia och Martina, fyfan jag kan verkligen ingenting och man får bara ha stödord, men det värsta av allt är att det är på engelska (!!!). 

Oj, vad klockan går, får se om jag hinner skriva någonting mer idag.

Ha en bra dag!

Tisdag

Hej, skrev aldrig i går, hann inte.. var hos Gabban hela kvällen gick till henne direkt efter skolan, vaxande halva ena benet. ALDRIG mer!.

Idag ska jag iallafall göra matte med Jens efter skolan, sen gå hem och äta och senare fara på friskis och svettis.


Nu ska jag lyssna på Sofia.


Hemma

Kom hem för ett tag sen, tro det eller ej men jag har vare på friskis och svttis! :D.

GODNATT!

Visste du att...

Visste du att man ska spola av håret med kallt vatten när man har duschat i varmt för att "stänga" håret, detta gör att håret växer fortare..

Kläderna

Vissa kläder var råå fina, nu ska jag bara gå ner i vikt lite så kanske jag inte ser så jävla fet i dom så då blir det perfekt :D.

Är jätte sugen på köttfärs idag (som vanligt) men jag tänkte vara nyttig och äta sallad, så varför inte kombinera det? KÖTTFÄRSSALLAD, något nytt kanske? jag har då aldrig äte det förr. Sen så kanske det blir en promenad också,Miranda kommer hem klockan sex så jag ska tvinga med henne ut då :).

Nu tror jag att jag ska sätta mig ute på balkan och läsa lite.

Söndag

Fan. söndag, redan!?

Igår var jag iallafall och fiskade med mamma,mormor,morfar och Nicke i Sörträsket jag fick småjävlar och en stor på ett metspö, men när den just var på bryggan gled den ner i vattnet för vi hade glömt håven uppe vid bilen, men linan höll typ på gå av den var så jävla stor jag har aldrig sett nå större, haha.
Sen på kvällen kom Emma,Angelica och Robin tror jag han hette för dom skulle tydligen spela spel med mig och mamma, Angelica är mammas typ bästa kompis barn, hon är 20 så mamma försökte typ supa ner henne, hehe :S. Mne iallafall så for Emma och Robin när vi spelat klart och mamma gick och la sig så jag och Angelica satt bara och pratyade till typ klockan två, det var jätte trevligt för jag har känt henne hela mitt liv så man kan typ säga vad som hellst utanatt skämmas.


Snart kommer Åsa,Fredrik och Ester, jag ska få massa kläder :D.


Nicke men en äckel fick i mun.

usch..

För fan vad han stank sen...

Lördag

Godmorgon :)

Vaknade just och insåg att det kommer bli regn och säkert åska idag också, vet svart moln ser jag när jag tittar ut..
Har ingenting planerat idag, ska väll och leka med Nicke som vanligt :).. kanske sover där i natt också, mamma kanske ska ut så det är ju mycket trevligare att ha lite sällskap än att sitta själv här hemma i den trista lägenheten. 

Nu - Frukost


Nicke.

Tog den från Mimmis blogg.

Talang 2009

Ser på talang nu, fyfan vad jag stör mig på Charlott Perelli (stavning?). Tycker alla är bra, men han som dansade först är ju sjukt jävla bra!.



K?

Kollade just mitt porrnamn, det blev baby lovepet, HAHA. 

http://www.sinner.se

funkar inte att göra en länk?

Tygskor

Jag älskar tygskor, jag tycker det är så jävla snyggt jag vill ha alla färger!. Jag har ett par som är svarta men dom är från ica maxi och jätte osköna, så i sommar när jag ska till gbg så ska jag köpa minst ett par. Anledningen till varför jag ska köpa dom där är för att jag kommer inte ha pengar innan det så jag får helt enkelt vänta. 

Villken färg tycker du är snyggast?



Fredag

HejHej :)

Det känns verkligen som att det är lördag idag, sen så trodde jag att jag hade sommarlov men kom på att jag har skola på måndag, BAJS. 
Sov ju hos mormor och morfar i går, vi var till Bergsbyn och köpte glass vi delade tre på en och fyfan så mätt man blev, förstår inte hur någon kan orka en hel sån själv? 
Idag så har vi vare lite här och där, bla i bygdsiljum och fikat, och nu sitter jag och väntar på maten.
Ingenaning vad som händer ikväll, förmodligen bara vara hemma med mamma, Gabban är i Umeå och Jens i Övik så..
Ska nog läsa lite bloggar sen ringa Jens. Hörs kanske senare!



Torsdag

Hej Hej :)

Skulle nyss ut å gå med Gabban och när jag nästan var framme vid bron där vi skulle mötas så ringer hon och säger att vi ska skita i det för att det haglar som fan jag bah nej det regnar ju bara jätte lite men iallafall så vände jag om och direkt jag hade lagt på så börjar det spöhagla eller vad man ju säger, för fan jag har typ fått hål i huvve nu :(. 

Ikväll ska jag sova hos mormor och morfar och leka med Nicke hela kvällen, en possitiv sak i min dag. Det som var så jävla soligt när jag vaknade.

Nicke

JD

Hej Hej :)

Ikväll ska jag,mamma och Miranda till Åsa och Fredrik, Krille och Gunilla ska också dit och Krille ser exakt ut som JD, han i scrubs ni vet? :)

Sen så förstördes just mitt humör för att jag märkte att min tavla på ikea inte finns längre inte på internet iallafall. Alla borde redan ha fattat men jag kan ändå berätta att det är pingviner på hehe...

Ska strax duscha, har inte gjort sen sen idrotten än bläää ja vet. Men för fan nu har det precis slutat regna och när det började var det +19 nu är det bara +11.

Ska gå nu kyss

Engelska

Har engelska nu, och har ätit parisare till lunch villket inte var det godaste!.
Nu har vi iallafall planerat klasströjorna och håller just nu på att planera klassfesten. Hur ska då Bea har råd med detta? ja det undrar jag också. Fick just veta att det blir 300 kr´, förfan vad dyrt men jag vill ju ha en klasströja så det får gå ändå.

Nu ska jag kanske jobba lite?


Tisdag

Godmorgon :)

Tisdag idag, idrott och jag ska banne mig komma ihåg kläderna!
Har just duschat och ska strax klä på mig och senare äta frukost. 

Btw, vad tyckte ni om Norges låt som vann? Jag tycker den är råå bra iallfall.

Nä men nu ska jag börja klä mig men ni får ha en jätte bra dag! puss

Skola

HejHej :)

Sitter på skolan och skrattar åt Mimmis systers barns röv xD. Har inte skrive på rååå länge men jag har tappat lusten helt, funderar på att ta bort bloggen men då om jag någongång  i framtiden skulle få för mig att skaffa en ny så går inte det. Så antingen ta bort eller ta tag i det och ta tag i det vet jag att jag aldrig kommer att göra, jag har inte några roliga bilder att ladda upp och det är ju bilder alla vill ha. Men jag ger det ett tag till så får vi se kanske ändrar mig och börjar tycka det är råå kul som jag tyckte i sommras? :).

Matte nationella gick faan idag, tyckte det kändes bra tills efter då alla snackade om vad dom hade svarat, fast i och för sig så ska vi göra andra delen på onsdag så det kanske fortfarande finns hopp för ett G för Beatrice?.
Har snart slöjd och jag ska sticka tjocksockar såhär på nästan sommaren, hmm passar inte riktigt in men det är ju alltid bra att ha tills nästa vinter ellerhur? :).

Ikväll ska jag ut och gå, tänkte ringa och fråga om Galadriel vill följa så kanske det blir lite trevligare i den jobbiga stunden.

Nä ska sluta babbla på om skit nu, hörs någon gång.

Onsdag

Godmorgon.

Onsdag idag och jag är en rishög, har inte duschat håret idag så :S. Skola hela dagen, det funkar ändå det är ju iallfall roligare än att bara sitta hemma och inte göra någonting. 

Efter skolan ska jag och Jens till mormor och morfar och man får inte glömma Nicke, vi ska ta potatisgratäng och kött :D. Jääävla gott, får se om Jens sover här sen hoppas det så slipper han gå hem själv hehe. Nä nu måste jag ta och skynda mig men vi hörs någongång framöver. 

Ha en bra dag!

Nicke

Ska nu gå till Nicke och pussa sönder han, Bilder kommer sen!

...

Jag är slut i hela kroppen, tror jag håller på att bli sjuk!

Det bara jag lyckas med...

Är att sträcka mig under foten!. 

Snart kommer mamma och då ska jag få skjuts till Gabban för att jag ska hjälpa henne att kratta, fyåfan. 

Onsdag

Godmorgon :)
Har just ätit frulle och ska snart platta håret. Efter skolan ska jag till Jens så ja vet inte om jag kommer skriva någonting mer idag. Det regnar ute så det ger inte änns att jag försöker mig på att sminka mig, egentligen är det inte så smart att platta håret men jag gör det ändå. Nä måste skynda mig nu.

Ha en bra dag!

Blond

Har nu färgat håret, blondare. Vart ganska bra ändå förr var det ju lite orange/gult men nu är all färg jämn men lite orange lyser det faktiskt.

Före:

Efter:


Vad tycker ni?

Sofia Axelsson

GRATTIS GUMMAN <3



Tisdag

Nu var det verkligen länge sen jag skrev, men jag har inte haft tid med datorn. Har inte gjort något speciellt men ja kan ändå skriva dagarna.

Torsdag: Valborgs. Var med tjejerna och Jens, vi grillade kött och åt potatisgrätäng och sallad senare under kvällen spelade vi spel och gick sen till majbrasan vid hmm... vad var klockan halv 11/11 kanske? var jätte trevligt.

Fredag: Jag och Jens solade lite och åkte sen hem till Jens. Såg film.

Lördag: Var hos Jens hela dagen, städade och tvättade. Såg film.

Söndag: Jag och Jens tog halv 11 bussen till stan, var på min kusins kalas.

Måndag: Var på skolan, sen med Gabban.

Idag ska jag till Sofia och färga håret! :D

RSS 2.0