Kevin Borg

Fyfan så jävla bra, man får gåshud varje jävla gång han sjunger. Synd att kvällens klipp inte är ute än men det kan man ju förstå det var ju typ 1 timma sedan han sjöng men ändå. Tänk att han sätter den fast att det är på svenska och han bryter man höre fan inte änns att han bröt, han är bättre än alla andra svennar att sjunga svenska juh åhhhh så grym han är!!!.

Men eftersom att kvällens låt inte fanns med på youtube så får jag ta denna, men det gör ingenting för att alla låtar är lika bra ÅH JAG BLIR GALEN!.



Kan man höra han utan att få gåshud?

hemma

Kom hem för en stund sen och har äte, potatisgratäng med nå kött skit gott :D.
Sökte jobb på hemköp dom tog mina papper och skulle visa chefen hoppas jag får jobbet.
Nu ska jag se musikmaskinen med mamma skriver sen..

ha dt bra

Morsningkorsning!

Vaknade just och pratar med Jens. Ska skriva en CV strax för idag ska det sökas jobb jag ger mig inte förränn jag har ett. Om jag får ett så vet jag iallafall att jag ska spara mestadels av pengarna. Jag är en sån person som köper klädder jämt men använder dom aldrig, det ska det bli stopp på! därför ska jag spara till en lägenhet där jag och Jens ska bo :)

Nä nu måste jag börja, hörs sen. puss

OTH

Har just sett one tree hill det är verkligen grymt bra! :D.
Pratar med Sophia om lördagen nu, och fick just veta av Kajsa att man ska vara utklädd :O vad fan ska jag vara nu måst ni ge förslag jag vet att folk läser bloggen varför kan ni inte bara komentera? :O

Ska nog sova nu,puss

Dagens låt

Tror det får bli Miley Cyrus - 7 Things. Den är sjukt bra!





18.33

Klockan kanske hinner ändras innan jag har skrive klart men jag kom inte på någon rubrik såatt.. :P

Det vart ingen hockey för alla biljetter var tyvärr slut, men det gör inte mig någonting skulle säkert ändå bara få pucken i skallen :S.
Nu är det iallafall bestämt att Jens ska avbryta lumpen och komma hem, han åker redan i morgon men jag får ju ändå inte träffa han innan nästa helg :(

oj nu ska jag och mamma på ica, kyss

Hemma

Kom just hem från mormor och morfar.
Funderar på att ringa Moa sen Sofia sen Elin :). Måste fråga Moa om hur det blir i morgon, sen ska det direkt sridas vidare till klassen, jag tror det kommer bli jätte kul vad vi än hittar på :D. Nu skriker mamma att det är mat. Grekisksallad muuums:). ha det bra, puss


M&M

Ska fara till mormor och morfar nu, eller jag ska följa dom och handla sen ska jag följa me dom hem och äta gröt xD. Så jag kommer inte skriva på många timmar ;). Skriver när jag kommer hem. Ha en bra dag!

Torsdag

Godmorgon! =)

Allt bra?

Med mig är det iallafall bra förutom att sag saknar Jensan :(. Men han har permis nästa helg så det blir underbart :D. Idag vet jag inte ad jag ska göra, eller jag kanske ska på hockey ikväll med mamma,moster säkert Mimmi och starne också dom skulle köpa "familjepaket" så då måste man väll vara rätt antal många för paketet, så mamma ringde och frågade om jag ville följa. Jag har inte vare på hockey sen i typ 6an då jag Lina och Matilda alltid spran där i isladan, det var tider det ;).

Vad hände med texten ? :S, vet inte hur man får tillbaka det men nu är den normal?:O

Aja ska gå nu, puss

Bea i ett nötskal

Och så fort glömde jag att lägga ut dagens låt :O

Tror att det får bli  After life - Avenged Sevenfold.
Brukar inte gilla sån musik men dom är faktiskt väldigt bra. Det får bli den låten för att jag lyssnade på den typ 1000 ggr när jag gick till Gabban om och om igen, och för att den får mig att tänka på älsklingen för det var han som visade mig den första gången jag hörde den :).


Äntligen

Nu äntligen ska jag lägga ut bilderna, och en dagens låt jag gjorde aldrig det igår märkte jag .

Men lova att inte svimma över hur stökigt detär ! ;)




Före ;






Efter ;





Man ser inte riktigt hela rummet men men...

pusshej<3


Gabriella och Max

Kom just hm från att ha vare ute med Gabban och hennes hund Max :). Vi gick till ica oh köpte bonaqua eller hur det nu stavas och lite nötter och hon köpte en fanta två typ valiga marabou, en daim och en nått me kokos. MUUMS :)

Tidigare idag har jag och mamma vare uppe på solbacken och handlat lite, eller hon handlade hårspray och sånt till håret och lite mer saker:)

Sen ska jag lägga ut bilderna från städningen efter och innan, harre villken skillnad det är alltså!

Nu ska jag nog se lite tv tror jag! :D


Ha det bra, kramar

 

 

 


Städlåt

Är detnågon som har tips på någon bra städlåt jag är rätt less på smurfar gör inte så nu. :P. 

Moa ringde förr idag och sa att på fredag kanske vi ska hyra en lokal på a-torp med bastu och allt det ska bli jätte kul, det blir dom vanliga och några till från klassen ! :).

Nä nu ska jag förtsätta städa, puss

Godmorgon

Åhh jag blir jätte arg jag är hur jävla trött som hellst ändå kan jag inte sova jag vaknade vid nio någongång, kanske ska köpa den där sömnboken på apotekeT? xD.
Idag ska jag städa sen vet jag inte vad mer jag ska göra kanske fara på hälsogruppen som börjar idag men jag vill inte fara själv och jag har inte pratat med Alicia jag får ringa henne sen, far hon så far jag. Jag saknar Moa,Alicia,Bea,Jenny,Sophia,Rukaya och Chadaa jätte mycket :(<3. Oj, det ät 2,5 grader ute är det varmt eller kallt på vinter är väll det typ varmt? :P
Nu vart det 3 grader. Märker ni hur tråkigt jag har?, sitter och tittat på en termometer.

Hmm, ska kanske se en film sen städa eller?.

Såg ni vakna med the voice i morse den där jävl rappet till blondinbella? hahah den va ju fan bra :D.

Nä nu ger jag upp, nu ska jag städa pusspuss<3

Dagens låt / veckans film / månadens bok?

Jag har komme på att jag kan ha dagens låt för att jag älskar musik, och veckans film för man ser ju mins en film per vecka ellerhur?
Sen så tänkte jag kanske ha månandens bok för det hjälper ju mig att måsta läsa minst en bok per månad. Tycker ni att det blir för mycket? svara ärligt.
 Ska fundera över detta sen börjar jag i morgon :)

Nu tror jag att jag ska sova är otroligt trött bara för att det är lov. Jag vet att Jens kommer säga när han läst detta " men älskling du är alltid trött, inte bara när du har lov. Du är iallafall alltid trött när du är med mig", haha.
Ska stäga datorn nu sen kanske läsa en bok, har ju börjat på en men har inte läst på över en vecka, den heter Jenny någonting. Men vi hörs i morgon då ska ni få se skillnad mellan stökigtoch städat ;). sovgott pussar( L )

Promme

Nu ska jag och Gabriella ta en promenad :), hörs sen då lägger jag ut "dagens låt"
kyssar

.

Älskling, vad du än väljer så kommer jag alltid finnas här för dig det vet du.

10 månader

Idag har jag och Jens vare tillsammans i tio månader och det kommer bli stjärnstopp många till, haha :). Ni vet vad stjärnstopp betyder va? :D, Det betyder att det kommer bli oändligt många till efterom att det finns oändligt många stjärnor fyndigt xD.

Jag läste just kissies blogg och jag tror jag ska göra hennes tips till minibloggare, att ha en typ "kategori" min ska nog vara att ha dagenslåt eller nå eftersom att jag älskar musik :), så vi får se om jag örjar idag ellernågondag framöver ni få ha ögonen öppna :D.


Förövrigt känns det väldigt skönt med lov. Tror jag ska härma Lina och göra en lista över vad jag ska göra under lovet sen så får jag väll typ stryka över det jag har gjort eftersom :). Gudvad jag härmar folk idag?:S

Gå promenader en timma minst fem gånger
Gå på stan
Vara med kompisar
Städa mitt rum
Börja diska efter mig
Bädda sängen varje dag
Fara till Piteå
Bodaborg med Moa,Alicia,Bea,Jenny,Sophia,Rukaya,Chadaa
Läsa en bok
Fest hos Kajsa
Titta på Linas lägenhet


Linas lägenhet var jag och tittade på igår, den var sjukt snygg och jätte mysig!
Vi tog en promenad till Ica Maxi som tog kanske lite mer än en timma, så nu har jag bara fyra promenader kvar, haha =). Vi såg även alla Avndra Avenyn avsnitt för denna vecka, riktigt spännande med Kitty.
 

Väldigt gammal bild ser ni så mörkt hår jag hade?, det var i julas :P.

Vi hörssen! puss :)

jahapp

Hallå Hallå :)

Jag är inge glad :(, Jens har åkt hem nu. Och i morgon åker han till sthlm för att börja med lumpen :'(, men jag ska tänka på annat!.
Ikväll är det lördag och jag har absolut ingenting att göra :(. Moa ringde och frågade om vi alla skulle hitta på någonting men det blir typ inget fast att det skulle vara jävligt kul. Så ikväll ska väll jag typ, prata lite med Jens, se lite tv fast att det inte är någonting bra förrutom svensson svensson klockan typ tio eller halv tio nått sånt. Och jaa sen får jag väll typ sitta och platta håret hela kvällen visst låter det kul? :D, noooooooooooooooooooooot.
Åhh just jaa vet ni!? jag har köpt Martina i min klass uggs åhh dom är så fina :] , dom var för stora för henne så jag köpte dom fast att dom är typ 4 storlekar förstor för mig medmen jag har massa tjocksockar och åhh dom är jätte jätte fina! :D vet ni vad uggs är? kan lägga in en bild på dom sen =). Nä men nu ska jag he på radion och platta håret, puss

( L )

Grattis älskling till körkortet :]

Jenny Burström

Jag vill bara säga att Jenny Burström är väldigt söt! :D<3



www.jennyburstrom.blogg.se

Skola

Godmorgon :)

Sitter på skolan och har medicinskgrundkurs, vi har Åsa och hon förtår inte att hon inte bara kan sätta upp bilden på oh:n med yttepytte bokstäver och tro att vi ska kunna stava till dom latinska orden utan att se dom bara av att höra hennes  gnälliga röst. Sen så kan hon inte svaren på frågorna som vi ställer, och hon  ska bli lärare stackars den klassen!
Nä nu ska jag sluta klaga på henne.

Idag är det kroppkakor till lunch nån mer som vill spy?

aja, hejdå! :)

Städ

HejHej =)

Jag städar men tog en paus tvärt. Det går inte så bra känns som att det alltid blir stökigare när jag städar men men..
Sen så lyssnar jag på smurfar gör inte så, jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den nu xD. Idag lärne iallafall Alicia mig hur man lägger in youtube klipp så jag kan lägga in låten :D
Just ja! igår fyllde ju min älskling 19 år. GRATTIS<3
Nä nu ska jag fortsätta städa innan livet i fagervik, ser ni det? det är typ ändå bra :P

Tro det eller ej:O

Ja läs rubriket nu är jag moster till TVÅ!!!!!!! killar, och jag som trodde det inte gick å få killar i våran släkt. Men nu kanske jag har chans att få en liten Leo :]

Fredag/Lördag

Hallå Hallå :)

Igår hade jag,alicia,moa,bea,jenny,sofia och Rukaya typ "tjejkväll" det var jätte trevligt men det var tråkigt att Rukki var tvungen att fara så tidigt :(. Vi åt tacos och pratade.
Idag vaknade jag 07.00!!!!!!!!!!!! och var typ pigg:S fast att jag var uppe rätt sent i går:P så jag följde mormor och morfar och min syster till jävre och fiskade det kan fan inte kallas fiske man kastar ut och får fisk direkt men dom är råå stora så det är skit kul :D mormors kusin maud eller hur det nu stavas var också med med sin man ochhans barn helvete vad kul det var när hon fick fisk hon skrevb och svor alla som var på bryggan skrattade åt henne xD

Ikväll ska jag bara ha skit tårkigt :( hörs nån gång puss!

Sry

Hej :)

Förlåt att jag typ aldrig skriver :(
På fredag har jag iallafall prov om andningen och borde förmodligen sitta och plugga villket jag har gjort i typ en kvart men jag gav upp jag fattar 0 men jag ska ta tag i det där strax igen :)

Idag har min klass startat ett klassblogg:) Besök den gärna, ingen har börjar skriva än men detär nog ingen som vågar skriva förta inlägget, men vi ska skriva jag lovar :)


( skrevs i typ torsdags men det har inte funkat att lägga upp nydligen :S )

Rukki skriver...


Tjaa, nu sitter jag här brevid bea och hon snackar jävligt mkt också hon är aldrig tyst men de är väl smällen man får ta! Men hon är jävligt söt endå tycker jag. Annars så kanske jag borde presentera mig. Jag heter Rukaya naeem med ett k och två ee ! Jag gillar att vara med kompisar och går i beas klass. Då jag får ont i min finne brukar jag oftast skrika på Bea och Sofia. Ikvälll ska jag räffa x och efterjag har gjort de ska jag sova gott och berätta till bea nästa dag.HHAHAHAH fan nu har hon varit tyst ett bra tag hon kanske tänker på jens.
Nu ska jag dra puss på nosen !!! 

love rukaya

 


hahaha

Hej igen :)
 
Idag på skolan skulle jag Rukaya och Sofia gå ner till cafeterian så jag och Sofia pratar ju och Rukki bah :
Men kan ni sluta prata alltså jag blir jätte irriterad jag har ont i min finne så petar hon sig i pannan. HAHAHAHAHAHHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR xD.
Okej det kanske inte lät så kul men det var roligare irl jag lovar! :)
Matteprov i morgon och jag kan ingenting?
Just ja!, lite senare stog jag Sofia och Rukki i en trappa och innan hade hon berättat att hon hade drömt om en kille som vart en hare just under den trappan och så håller hon fast oss bah stå still, jag drömde ju det här i natt han kommer bli en hare nu!. HAHAHAHHAHAHAHAH.


Nä nu ska jag sluta, men det var ju kul :P

Imorgon kmr somsagt JEEENS! åhh jaja hejdå jag hade inge intressant att säga ändå så att.. skriver i morgon :), puss

:)

HejHej :)

Jag har en mycket konstig dag idag? hela dagen har jag sjungt låtar som t.ex mors lilla lat hund sa du må tro jag jobbar bra men tycker du som jag tycker du som jag osv osv :S
Nu har jag just äte efter att ha gått till Åsa direkt efter skolan sen gick vi ut och gick med Ester i barnvagnen :). Vi gick väll kanske 5-6 km eller någonting sånt. Ska snart på ica och köpa ramlösa eller loka jag har gett mig fan på detta nu även fast att det är 2.90 så ska jag hålla mig borta från det :), fan vad duktig jag känner mig :D
Åhh jag vill göra någonting kul men det finns ju fan inget å göra i lilla ruttna skellefte?`:(. Nä nu ska jag nog ringa Jensan tror jag han kommer i morgon, åhh min lilla älskling :]. För övrigt så har jag tyo ont i magen :S Nä nu ska jag sluta babbla, ha dt bra! :) kysssssssssss

Idol

Hej :)

Jag sitter och ser på idol, vad gör ni? :)
Jag tycket att LouLou är bäst + att hon är från btk som typ är skellefteå ;).
Annars då, ja jag har klippt mig blev bajsafult men det går inte att ändra nu. Och i morse råkade jag bryta av min tandborste när jag borstade, så nu har jag bara en liten liten liten bit kvar av det för jag har inte komme ihåg att köpa någon ny idag :(. Nää nu ska jag gå tillbaka och kolla. MEN VET VI????????? I KVÄLL BÖRJAR GA OM PÅ 5AN KLOCKAN 22.00 SEEEEEEEE DEEET! . Tack för mig :], skriver väll nån dag framöver :) kysss

RSS 2.0