Städ

Begravningen var hemsk, så jobbigt men jag tittade iallafall och kände på han.

Nu ska jag snart börja städa, packa sen gå på ica och köpa mat till resan i morgon :).

Beas sportlovslista

Justja! det är ju lov nu, och som alla andra lov tänkte jag göra en "vad Bea ska göra lista".

Lördag: Begravning för Z, färga mormors ögonbryn, packa.
Söndag: Åka buss,tåg,bil FRAMME!
Måndag: Rättvik och hälsa på pappa, kanske farmor.
Tisdag: Kupolen förhoppningsvis.
Onsdag: Ingenaning leka med Mathilda och Eddvin :D
Torsdag: -
Fredag: Åka hem :'(, vara med Jens:D
Lördag: Jens :D
Söndag: Jens :D

Lördag

Godmorgon! =)

Jag är redan vaken fast att jag somnade vid ett i går, men jag måste ju så jag kan somna lite tidigt ikväll eftersom att vi åker klockan åtta i morgon bitti.

Igår var väldigt kul förutom lite tråkigheter, nämner inte vem men jag finns verkligen här för dig!. Vi åt kladdkaka och blåbärspaj jätte gott :D. Sen så hmm vi sjöng väldigt högt och tänkte spela gh men vi fattade inte hur man skulle koppla in för det var ingen sladd det var en typ "dosa". Sen efter det följa Sanna och Alicia med mig hit och vi tänkte se film men våran dvd är cp så den var bara röd så det gick inte att se, så vi såg Big Brother istället på tv4000.


Fredag

Hej :)

Har just duschat och nu duschar Sofia, vi ska göra oss klara för ikväll ska bli skit kul verkligen! :). Jag ska ha en typ röd klänning tror jag den ser så "julig" ut men det får gå :)... Nu ska jag försöka ringa Jenny för HON SKA FAN ME!. Skriver när jag kommer hem, ha en bra kväll!

AA

Har just äta råå mycke fetaost sallad, och tro mig det var så jävla gott att ni kan inte tänka er. Finns det någon som inte tycker om fetaost så är den kionstig jag kan inte förstå den!.

Nu ska jag just börja se veckans avsnitt av andra avenyn. Hamsa är så jävla söt mot Silvia :).
Sen ska jag göra kladdkaka som jag ska ha med mig i morgon vi ska ha "knyt kalas" och alla ska ha med sig varsin kaka. Jag och några från klassen har hyrt skega så vi ska vara där och typ spela spel osv jätte kul tror jag det kommer bli!. Sen på lördag är det begraviningen sen söndag DALARNA!


Torsdag

Godmorgon!

Gud så fort denna vecka går, villket är bra :). Skola idag sen ska jag nog hem direkt tror jag sen ut och gå. Sen så ska jag äta fetaost sallad :D!!!.

Märkte just att det är kallt ute nu igen, -12,3 :(. Jag tror att det aldrig kommer bli sommar i år all snö kommer inte hinna smälte bort.

Har skit ont i nacken idag, min fina dans på gympan igår var nog inte så bra för mig men jag vet att alla som såg den älskade den =)!

På söndag åker jag ju och det är ju snaaaaart! gud vad ja längtar:D

Nä nu ska jag ta och borsta tänderna, ha en bra dag allihopa! :)


Köttbullar och Makaroner

Idag var jag hos Gabban, vi gjorde köttbullar och makaroner och en hemlig (vi är inne i den perioden) sås, SÅ JÄVLA GOD!. Sen gjorde vi våran kaka igeb, men den vart lite misslyckad heheh xD. Nä nu ska jag fortsätta spela sten sax påse med Jens på msn hejdå :)

Onsdag

Redan onsdag :O. Det betyder SNART HEDBY! :D

Idag ska jag ju som jag ska igår på stan sen till Gabban och laga mat. Funderar på vad jag ska ha för kläder, har kört på mjukisar den senaste tiden nu så det får nog bli någonting annat idag hhehe :P. Nu måste jag äta så jag hinner med allt.

Vad ska ni göra idag
?

Ha en bra dag!

top secret

Efter skolan följde jag Sofia till stan en tvärtis sen gick jag hem, åt sen gick jag till Gabban. Vi gjorde en top secret kaka som INGEN får veta receptet på!. Skit god vart den iallafall, sen gömde vi receptet på ett ställe som ingen kommer att hitta hur mycket dom än letar :D.

Imorgon ska jag på stan med Gabban efter skolan sen hem till henne för vi har våran "matdag" då förr hade vi på torsdagar sen har vi inte haft det på ett tag men nu ska vi börja om :). Och för er som inte förstår vad våran matdag är så betyder det att vi är hemma hos någon av oss och lagar man till hela familjen, behöver inte vara något svårt bara vanlig mat t.ex imorgon ska vi göra köttbullar och spagetti :).

Nu ska jag sova, godnatt :)


Tisdag

Godmorgon :). Ska strax till skolan men gick in här lite tvärt. Skola idag, på gympan får vi typ välja mellan pingis och gym vet inte vad jag ska ta än, blir väll säkert pingis. Sen så är det plättar med sylt och grädde till lunch HAHAHAH:D. Nä nu ska jag klä på mig klart. hejdå ha en bra dag!

Miley Cyrus

Jag har hittat min nys idol :). Hannah Montana!, fast när hon är Miley hehe :P Men hon är faktiskt råå bra.

..

Ikväll blir det att fara på gympa med Gabriella :). Friskis och svettis är faktiskt jätte skojj, hade kort där förr men slutade pga benhinneinflamation men det är nog bra nu hoppas jag! :).

På lördag ska vi ha begraving för Zören, jag kan inte förstå dom som inte vill begrava sina djur. Okej om det är typ en sköldpadda men en hund färster s'man sig jävligt mycket vid människans bästa vän stämmer faktiskt. Kommer bli väldigt jobbigt att han ska ner under jorden men då har man ju iallafall en plats att besöka.

Skola

Om en vecka är jag i dalarna :). Pappa ringde igår, men jag hann inte svara. Dom som vet situationen förstår varför det är en "stor" grej att han ringder.

Har inte skrive så mycket i helgen eftersom att jag har vare med Jens så jag tänkte berätta lite om vad vi har gjort.

Fredag: Han kom klockan 14.10, då gick vi på stan en stund sen på hemma kväll för att tiden skulle gå fortare. Sen vid kanske fyra gick vi och åt på dallas, kebab ;). Sen halv sex gick vi på lägenhetsvisning men den var så liten och kostade 3000 i hyra sen måste han ju ha mat å möbler osv. så det vart inte den lägenheten heller.

Lördag: Inget typ.

Söndag: Vi var på burträskmarkanden och jag fick sockar av mormor :D. Sen såg vi ara på film och grät över Zören. :´(.


Nu ska jag läsa lite bloggar :).


Zören

Vila i frid gubben<3
Jag glömmer dig aldrig.




mohahahaha

Han är min bara MIN!


Datakunskap

Nu har vi datakunskap men Sofia är sjuk så jag kan inte jobba med "sagan" vi gör. Istället får jag göra en typ frågesport, villket jag inte tänker göra. Idag kommer Jens :), vi ska först gå lite på stan sen ska han bjuda mig på mat heheheh. Vid halv sex ska vi på lägenhetsvisning hoppas han vill ha lägenheten :D. Nä nu ska jag göra den där jävla frågesporten trots allt.

L

hej, nu är jag och Miranda hos Lina för att senare gå till eddahallen och utföra det hemliga uppdraget(a). Lina bor brevd edda så det var en bättre ide att gå hit än att gå hem sen hit sen hem igen hehe:).


 FinLina


Torsdag

Godmorgon! :).
Har just äte risgrynsgrön, jag älskar det det är nog bland det godaste som finns heheh :P. Idag är det skola sen ska jag på stan med syster vi har några "ärenden" som är hemliga , Sen ska hon bjuda mig på mat. :D. Nu ska jag börja göra mig klar. Ha en bra dag!

Bild

Emma vill att jag ska lägga ut bilder på våran lägenhet, det är jävligt stökigt just nu så jag gör det när det är städat :). Sen så har jag ingen digitalkamera så jag kommer att fota med mobilen men det får gå , så bilder kommer senare.

Bild

Emma vill att jag ska lägga ut bilder på våran lägenhet, det är jävligt stökigt just nu så jag gör det när det är städat :). Sen så har jag ingen digitalkamera så jag kommer att fota med mobilen men det får gå , så bilder kommer senare.

Kings of leon

Skit bra låt!är det någon som någonsin kan bli less på denna låt?



 

Mat

Har städat lite till nu, är fortfarande rätt mycket kvar men skit samma jag orkar inte städa mera just nu=). Tror jag ska börja med maten nu, det blir sallad :). Sen blir det nog en kort promenad eller en lång det får vi se, är väldigt förkyld men jag får väll klä mig bra :). Sen så längtar jag så att jag snart dör, det är bara 11 dagar kvar tills jag åker till Emma,Andres,Mathilda och Eddvin :D.

Lyssnar på James Morrisons skiva var skit längesen jag hörde den men jag hittade den under min byrå så jag satt på den han är verkligen bra.

Nä nu ska jag göra mat hejdå.

Städ

Kom just hem, idag har vare mycket roligare fick vara på våning två istället :D. Nu vill jag ju inte tillbaka till skolan jag vill vara kvar där ju. Idag fick jag hjälpa till mycket mer, typ tvätta och bädda osv.

Nu ska jag fortsätta min städning som jag påbörjade igår, jobbigt men det måste bli klart för på fredag kommer Jens så för en gångs skull kan det ju få vara städat  när han kommer :). Nä nu ska jag börja med min städning hörs sen!

Onsdag

Godmorgon :)
-22,9 ute idag, jag kommer frysa häcken av mig men jag har långkalsonger för en gång skull (a). Ska vara på klockarhöjden idag också, kanske ovärt att vara ha 2 dagars praktik man ska ju hinna lära sig? jag lärde migplocka in och ur diskmaskinen igår undra vad jag lär mig idag. Hmm kanske skura golv på 1 min?. Nä nu måste jag äta frulle sen platta håret :), slutar tre, skriver då.


Sviiid

Det svider som fan på mina läppar, de gör alltid det är det är vinter jag hatar vinter!. Gick nyss en promenad till mormor och hämtade upp Miranda sen gick hon med mig hem inte så långt men vi tog en liten omväg :). Morfar frågade även om jag ville ta moppekörkort snart eftersom att Lina och Miranda har tage det så tänkte han att jag också måste få ett ju och jag har aldrig tänkt att ta körkort för det är så jävla dyrt så kan jag ju köra runt på en moppe hela mitt liv, smart va?:D iallafall så fyller Mimmi min kusin snart femton så då tänkte jag att hon och jag kan ju gå kursen samtidigt då för morfar ska ju ändå betala för båda då är det ju lika bra att vi går den samtidigt så slipper någon av oss gå själv =). Och det bästa vet ni vad det är? att morfar har en moppe, en ny moppe inte en gammal skrutti som är pinsam att visa sig på utan en fin så då kan jag låna den när jag vill :D:D:D.


 Ganska fin va?:)

..

Åhh jag gruvar mig, jag har fortfarande itne börjat städa och jag vill inte finns det något värre?

Klockarhöjden

Idag har jag haft "praktikdag" vi ska bara ha det i två dagar sen två dagar senare någon annan månad inom handikap men nu har vi två dagar på ålderdomshem/hemtjänst, så jag är på klockarhöjden. Får inte göra så mycket eftersom att jag inte är arton och det suger man känner sig ju som ett jävla tap när man bara står där och tittar på. Men det värsta är att man typ inte änns får titta på, vi ska ju typ lära oss allt dom här två dagarna dvs ducha och sånt men när dom skulle duscha en idag så stängde dom dörren och sa att jag kunde gå, TACK FÖR DEN!. Så hela dagen från sju till ett plockade jag in och ut från diskmaskinen, eller justja jag fick ju dammsuga också.

Tror att jag ska städa mitt rum nu när ingen är hemma för då får jag ha på hur hög musik jag vill för annars så brukar min syster komma in inte min mamma utan min syster, hon är lite kärring va?. Jag har fortfarande ont som satan där jag tog sprutan mot tbc och det kliar skit mycket!.

Nä nu ska jag börja städa :)

Varma mackor

Vi har just äte varma mackor, skit gott ju!. Ganska bra mat faktiskt. Ikväll blir det nog platt mage stark rygg fast att jag är jävligt trött men ibland måste man göra saker man verkligen inte vill, t.ex detta :P.

När jag pratade med Emma idag sa hon att Mathilda tyckte Dag min systers pojkvän såg ut som Karlsson på taket HAHAHA xD. 

Jens P

Så jävla bra!, kommer i ihåg han från idol? pitekillen:D


Te

Jag har drucke hur mycket te som det bara går idag, det börjar kännes lite bättre i halsen nu iallafall hoppas det snart är över helt =). Nu ska nog jag och handla tror jag, då ska jag säga åt mamma att köpa lite godare te :D. Skriver sen pusshej.

Bajs

Jag vill inte ha syslöjd längre, jag vill ha bild men det var för sent för att byta idag :(. Tror jag kanske ska gå ut och gå idag hade ont i huvudet men det vart bättre när jag var ute så jag behöver nog bara frisk luft, Men det är rätt kallt så vi får se någon slags träning ska jag väll göra. Jag är iallafall råå nöjd över mig själv för jag har inte äte nå onyttigt på hela helgen :D.

Btw, Emma min syster har skaffat blogg! :D.. www.dalarnadjura.blogg.se

Måndag

Godmorgon :)

Nu ska jag till skolan, matte sen prov tror jag iallfall :S. Tror jag ska hem direkt efter vi får se jag kanske far på stan en sväng först:). Nu måste jag borsta tänderna, ha en bra dag !=)

Gamen

Ikväll ska jag och mamma se Beck-gamen, vet inte om jag har sett den känner inte igen vad den handlar om iallafall =)
Imorgon är det skola igen, fyfan säger jag bara matte första lektionen. Dom kan ta sig i dalen!

Jens klagar på att jag aldrig skriver om han, så nu tänkte jag göra det... hoppas han blir nöjd.

Jens Sjölander Rinzen<3 Röcker det(a)?

Sallad

Jag tror jag är sjuk eller nå? jag är aldrig hungrig längre, och jag som alltid brukar vara det :O. Tänkte iallafall göra lite sallad nu det är ju nyttigt. Detta kanske är min chans att nå vikten jag vill? :D. Ursäkta om jag tjatar  mkt om dalarna men jag måste säga det en gång till ( kommer bli ännu fler sen det vet vi alla ) men jag längtar som fan :D jag får pirr i magen direkt jag tänker på det, vi ska ju hem på en fredag så då när bussen är i övik så hoppar Jens på och följer med mig hem hit till Skellefteå kan det bli ett så mycket bättre sportlov? =)



En ängels tålamod

Sitter och tittar på en ängels tålamod haha det är ju skit bra! kommer ni ihåd det när det gick på tv?
Sen så blir det plugg eftersom att vi har dedär "muntliga förhöret" i morgon.
Det snöar ute nu och jag som ville att all snö skulle smälta bort :(.
Nu ska jag gå och göra lite sodastreem vatten, det är ju så mycket godare med kolsyra än bara vanligt vatten, ellerhur'?




Såld

Just ja!, kom på att jag har ju just läst ut en bok som heter Såld, läs den! herregud så bra bok men hemsk. Det är en sann berättelse.

Den handlar om en tjej som tror att hon ska få jobb på ett kasino genom en kille, men han säljer henne istället. Hon blir våldtagen och slagen varje dag.

Den är ganska "grotesk" man får veta kanske mycket detaljer man gärna hade hoppat över, men det är ju sanningen så det kanske egentligen är bra att veta?



Kid Svensk

Har just sett en film som heter Kid Svensk, den var jätte bra tycker jag. Det var riktigt vackert där domvar man vill bara åka dit själv =) Men det är en film jag verkligen tycker att ni ska se!

Den handlar om en tjej som heter Kirsi och är finsk, men hon hatar finland så hon döper om sig till kid. Hon har vunne priset att på jobba på göteborgs radion under sommarlovet, men då ska hon åka till Finland. Hon snor med sig en radio och gör ett repotage därifrån.




Ny header





Villken är finare? dom eller den gammla? :P

I hate this part




:)

Söndag.

Godmorgon! :)

Ser på mtv men det är inte så mycket bra musik just nu. Eller jo nu vart det en bra låt! :), vet inte vad han heter som sjunger men xD. Ska väll bara sitta och vänta tills klockan blir lite mer för jag vill inte väcka Jens än han ska jobba idag och jag antar att han var vaken till typ 3 bara för å se på hmm ja jag kommer inte ihåg vad det heter det är något jävla bil program eller nå dom typ rejsar med husbilar/bussar aja det suger iallafall fattar inte vad han ser i det.

Tänkte ha två frågor idag. 

1. Om en tjej har en bild på eran syster, visst har ni då rätt att kopiera den från hennes blogg eller tycker ni att ni har snott den då?
2. Om en tjej har skrive ett låtnamn och ni inte har vare in där och har också den låten fast videon och texten, men hon hade lagt ut den tidigare än er men ni inte hade sett det för ni inte brukar vara inne på hennes blogg så ofta, har ni då snott den också?

Lite att tänka på kanske? Sista frågan tror jag då handlar om svartsjuka för att jag gjorde det bättre än hon HAHAHA!.



The perfect man

Melodifestivalen sög, så jag ska se på the perfect man istället men sen klockan 22.00 ska jag se den där Mary på canal + och äta paprika haha trevlig kväll :P. Mamma for just till Veven så jag blir själv ikväll men den gör inte så mycket jag har ju Jens jag kan prata med om jag skulle bli rädd ;).

Jag kan ju även passa på att tipsa om saltade sojabönor, skit goda jag lovar! =)



Melodifestivalen

Tittar på melodifestivalen nu, Amy Daimond (stavningen?) sjunger nu och jag hatar henne. Hoppas hon inte går vidare. Såg aldrig tro, hopp och kärlek eftersom att jag inte skulle ha hunne se klart den innan melodifestvalen började och dom är ju i Skellefteå ikväll så det måste jag ju se! :D Markolioo äger ju, fast han har egentligen ingen sångröst alls det är bara att det går inte att inte tycka om han jag tror nog alla gillar han på något sätt? Nu ska jag fortsätta titta:)

Tro, hopp och kärlek

Har just äte tacos muuums, och nu ska jag se en film på trean som heter tro, hopp och kärlek hoppas den är bra! Pratade med Emma idag, längtar ännu mera nu!!! . Har skit ont där jag tog sprutan igår, fortfarande hoppas att det går över snart iallafall. Nä nu ska jag se filmen, skriver mera senare ha en bra kväll!

Paramore





I'm in the business of misery, let's take it from the top
She's got a body like an hourglass that's tickin like a clock
It's a matter of time before we all run out...
When I thought he was mine she caught him by the mouth

I waited eight long months
She finally set him free
I told him I can't lie he was the only one for me
Two weeks and we had caught on fire
She's got it out for me
But I wear the biggest smile

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa, it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But God does it feel so good
Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause God it just feels so...
It just feels so good

Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way

Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa, it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But God does it feel so good
Cause I got him where I want him right now
And if you could then you know you would
Cause God it just feels so...
It just feels so good

I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true
Not one of them involving...

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa, it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But God does it feel so good
Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause God it just feels so...
It just feels so good

Vad fan

Vad fan händer med världen egentligen? folk skaffar ju förfan barn nu för att det är "inne" inte för att dom vill ha det!. Det är inte direkt en leksak man har ett tag sen slänger bort det är en jävla människa!. Titta t.ex på detta, han är 13 år TRETTON ÅR, har killar änns fått sperimer då?


 

Han är alltså pappa till det där barnet, + att han bara ser ut att vara typ 6 år, men han är tretton år och pappa. Ofta man änns tänker tanken på att skaffa barn då? han är ju ett barn själv.

Plugg

Idag är det lördag och jaa, jag ska plugga för att vi har muntligt prov på måndag! :S. Allt handlar ju för fan om skolan nu. Man måste stiga upp tidigt för att hinna till skolan, vara på skolan hela dagen, komma hem vid 4-5 tiden hinner äta sen ska man göra läxor eller plugga till prov sen gå och lägga sig tidigt för att orka med skoldagen, men gränsen går väll ändå när man ska behöva plugga på helgen ska man inte få ha någon fritid eller?

Så ja min dag kommer att bestå vad plugg och kanske städning? men fan ikväll ska jag se på the perfect man, eller den där Mary har inte bestämmt mig än.

15 dagar kvar .

?

Märkte just att min blogg inte funkar? sakerna far till fel kategori och en kategori finns inte änns?

?

Märkte just att min blogg inte funkar? sakerna far till fel kategori och en kategori finns inte änns?

Vill ha!

Godmorgon! :), eller glad alla hjärtans dag.
Hittade kläder jag vill ha igår t.ex dom hära.


 
Från BikBok! :)

Bea i ett nötskal

Helvetes jävla skit kuk snopps fitta, jag hade köpt grönsaker och dip som jag skulle äta ikväll så köpte jag också yoghurt men vad tror ni jag har råkat köpa? jo jävla fittvanilj smak. Så nu får jag sitta här och äta kycklingsallad istället.

eyeliner

Idag ger jag tipset "frys din eyeliner". Det betyder att om din eyeliner börjar spreta så ska du fixa ihop "håren" som du vill ha dom och sen lägga den i frysen och låta den ligga i ca 10-15 minuter sen är den som ny igen! :)



Åhhh

Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar till dalarna och hur mycket jag saknar Emma och Mathilda vart jätte jätte glad när jag såg att Emma min syster hade kommenterat min blogg!. Det ska bli så jävla kul att träffa dom igen jag saknar tillåme Andres som jag inte änns känner HHAHAHA xD ( har bara träffat han sist jag var där ). Och Eddvin (förlåt Emma för att jag hade stavat med ett d förra gången) kommer jag älska tänk er själva att inte ha träffa eran syster/brors barn på så länge:O.

Sprutan

Idag tog vi en spruta som skyddar mot tbc, tror jag. Ont som satan gjorde det iallafall, nu syns det inte men sen kommer det bli ett sår som vattnar sen typ en skorpa som kommer sitta forever :( jag har redan nog fula armar ju. Ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra, bara se på tv och film tror jag att det förmodligen blir. Jag vill vara med Lina, jag saknar henne vi är aldrig med varandra längre, hon har sina vänner och jag har mina det är väldigt tråkigt tycker jag :(. Vi är ju trotsallt kusiner så vi träffas ju på högtider iallafall :P

Lina Jonasson.

AjAj

Jag har typ förfryst mina lår? eller jag har fått blåa prickar =S.

?

Vad är det för fel på bloggen?, det blir bara nån slags "errorsida"?

Alla <3 dag i morgon och Jens ska jobba så jag kan inte pussa på honom :´(.

pappa

Ja här ska ni få se min käre far.




Inte mycket att hänga i julgranen

Bakpulver

Just ja!, skönhetstipsen här kommer ett till.


Använder du bus (brun utan sol) men blir ofta flammig? ta då bakbulver på en tvättsvamp och skrubba bort de flammiga/fläckiga partierna.
Skit bra tycker jag! :)


Morgoninlägg

God morgon! :)

Idag är jag en riktig jävla rishög, precis som dom flesta dagarna. Mjukiskläder hela jag,svans och inget smink, jag orkar inte. Varför ska man göra sig "fin" på skolan för?
Hoppas ingen har mobilerna framme så att någon lärare tar dom idag, dom har bestämmt en ny regel jävla potalärare/rektor. Nä nu ska jag äta lite, men ni får ha en jätte bra dag allihopa! =)

Sommarjobb

Vi fick just veta att vi som går omvårdnadscollege får garanterade sommarjobb!
=)=)=)=)

Promenad

Kom just in efter att ha gått en promenad med Gabban, jag tror jag hade förfryst benen för dom var alldeles blåflammiga när jag duschade:S

Idag har jag vare på skolan sen var jag med Sofia en stund, man har aldrig tråkigt med henne!!! :).

Ikväll är det andra avenyn också, men jag tror jag inte orkar se det idag så jag ser det på datorn någon annan dag istället. Sen så hade jag tänkt att inte äta nå frukost eller någonting sånt i morgon för att det är tacos till lunch hehehhe (A)

EmmaAndersEdvinMathilda

Nu har vi bokat biljetter så att vi kan åka ner till dalarna på sportlovet, då ska jag äntligen få träffa lilla Edvin :D:D:D

Jävla gubbjävel!

Jävla gubbjävel vi har till lärare, tänker inte nämna vad han har gjort denna gång. Men jag kan säga så mycket som en hård jävla spark i skrevet borde han få av alla som hatar han och det lär bli ett par stycken!.

Just nu gör jag ingenting, ska snart äta tror jag men jag är inte så hungrig :S. Borde städa ikväll men jag vet inte riktigt om jag orkar så det får nog bli en annan dag. Nä nu ska jag göra mat.


Puss&Kram

Sy slöjd

Har snart syslöjd, men jag vill inte!. Ska fixa Sofias hår

Klassen

Tog av Julia.


Vem i din klass..
Är snyggast: Bea N,Alicia,Moa,Sofia,Rukaya,Martina V,Sanna.
Är sämst på matte: Jag
Är de flesta lärarnas favoritelev: Alla utom jag.
Är bäst på engelska: Vet inte
Har roligast röst: Jag, fulast iallafall.
Är mest emo: Ingen?
har snyggast klädstil av tjejerna: Bea N.
har snyggast klädstil av killarna: Rasmus..
Känner du minst: Alexandra
Är bäst på fotboll: jenny, alicia:)
Dricker mest: Bea N, tror jag?
Betyder mycket för dig: Alicia,Moa,Sofia,Sanna,Martina V,Rukaya,Bea N
Saknar du att umgås med: Jenny, för hon har slutat :(
Verka vara mest störd: Jag :D
Är mest irriterande: Många
Är roligast: Sofia
Borde bli modell: BEA N!
Skrattar mest: Jag :S
Tycker om hästar: Julia,Viccan,Linnea
Är sportigast: Jenny
Är lite borta: Jag :(
Är en läslus: Ingenaning
Är klassens clown: Rukki
Hade du velat bli ihop med: Ingen!!!!!
Är mest blåst: tror att mina kära vänner skulle svara mig på den frågan:(
Spelar hockey: Rasmus kanske?

Håll dig torr!

Hittar jätte mycket bra!. T.ex undersökning om villka deodoranter som är bäst, det vill väll alla veta eller hur?

Deodoranter tar bort lukt och antiperspiranter både fukt och lukt. I de flesta produkterna finns aluminiumsalter som aluminiumklorid och aluminiumklorhydrat. De täpper till svettkörtlarnas utgångar så att
svetten inte  tränger ut. Slaggprodukter som ska rensas ut blir då också kvar. Många produkter innehåller även alkohol och triklosan, vilket är ett bakteriedödande ämne som naturen inte kan bryta ned.



1.Barnängen, billig kostar bara 26 kronor. Torkar ganska snabbt och känns mjuk, verkar i 24 timmar. Innehåller inte alkohol, men är verksamt ämne är aluminiumklorhydrat som ger ett minus. Fick betyg 2.

2.Wellments, 89 kronor. Spray som innehåller alkohol men inga aluminiumföreningar. Inga syntetiska färg och doftämnen eller petrokemiska råämnen. Fick också betyg 2.

3.Tromborg, ganska dyr 179 kronor. Mild och härlig doft, lätt att applisera men absorberas långsamt. Verksamt ämne är aluminiumklorhydrat. Betyg 3.

4.Oriflame, 39 kronor. Luktar kokos. Torkar snabbt och är varken rinnig eller torr. Klarar inte hård kroppsansträgning. Innehåller aluminiumklorhydrat. Betyg 3.

5.Bats, 35 kronor. Fungerar i mer än ett dygn och känns skonsam. Innehåller varken alkohol, konserveringsämnen eller färgämnen men har mer alumi-niumklorhydrat än de flesta andra produkter. Betyg 3.

6.Apoliva, 25:50 bra pris!. Ingen antipersperant. Personligen så älskar jag lukten har haft en hudkräm som luktar som denna. Klarar inte av träningspasset, så ingen höjdare. Ingen alkohol. Betyg 3.

7.Thai, 74:50. Fungerar på fötter, men inte under armarna. Rinnig och dyr. Varken aluminium, freon eller alkohol. Inte testad på djur. Även denna betyg 3.

8.Urtekram, 68 kronor. Deodoranten innehåller varken aluminium, syntetisk parfym, alkohol eller triklosan, men fungerar fint ändå! Många ekologiska ingredienser. Inte testad på djur. Betyg 4.

9.Bats, 35 kronor. Innehåller alkohol och aluminiumklorhydrat. Effektiv deodorant till ett bra pris. Doften är fräsch och stannar kvar mer än hela dagen. Några i testpanelen upplevde att produkten irriterade huden. Betyg 4.

10.Ren, 96 kronor. Första testade sprejen som ger ett bra skydd. Fri från konserveringsämnen och aluminium. Kontrollerad svensk naturkosmetik. Betyg 5.

11.Rosenserien biokosmetik, 169 kronor. Svensk ekologisk roll on som doftar gott! Klarar dagen och ett tränings-pass på kvällen. Innehåller varken aluminium, triklosan eller alkohol. Betyg 5.


Taget från expressen.







Fredag

Ja!, jag är vaken trots att jag har sovmorgon. Men jag ska ju fara till Jens idag skulle egentligen få skjuts av mamma så jag kunde ta 7:55 bussen men det är jävligt mycket snö som våran gamla 740 inte klarar av :P. Så jag tar tio bussen istället :). Ha en bra helg!

Vad är det för fel?

Det funkar inte att lägga ut bilder?, har ett jätte bra och spännande inlägg som jag tyvärr inte kan publisera eftersom att det inte går att lägga upp bilder, och utan bilden så kommer ni inte förstå någonting, eller jo men det blir svårt att veta vad som är vad. Så ni får helt enkelt vänta tills på måndag då jag kommer hem från Jens, eller söndag kväll om jag hinner sitta vid datorn då. Men som sagt var, jag åker i morgon och det ska bli kul :) förutom bitterfittan

Skönhetstips

"Dagens skönhetstips"? mitt nya kanske?. Hitta nyss massor med skönhetstips som tydligen ska fungera!. Kan ju ta ett per dag kanske? låter det bra?

Kan ju börja med detta eftersom att det passar mig och mitt hår idag!

He puder i hårrötterna! När håret börjar kännas fett, ta en puderborste och doppa den i puder. Slå av en gång mot handen och applicera sedan i håret. Pudret suger upp överflödig olja och ingen kommer att märka att du inte tvättat håret.

Jag tänker iallafall pröva någongång! :)

Helvetes jävla snö!

JAG HATAR SNÖ MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN!.
Det tog typ 40 minuter att gå hem från skolan och det brukar ta 20 minuter! ALLA borde få ha busskort en sånhär dag! eller så kan dom ju sätta in typ värmeslingor i cykelvägen/gåvägen så att man kan gå förhelvete!

någon som vill ge mig? T.E.X JENS

 Det där är bara en LIIIIITEN jävla del

Nu ska jag sova, godnatt hoppas era dag var bättre än min!

..

Fick nyss en komentar av Elin och vi har två i klassen så jag vet inte vem av dom därför kan jag inte skriva i Elin L:s blogg eftersom att jag inte är säker på att det är hon. Men iallfall Elin när du läser detta: Vi röstade, alla klagade på att det var många prov då men ändå röstar ni fram på samma vecka, så det är inte lärarna!

bli medlem!

http://www.gratissms.se/m9qsa7e17q


Dålig på skriva

Förlåt, jag skriver jätte sällan nu, jag vet det men det har bara blive så. Ska försöka bli bättre men det känns som att ingen ändå vill läsa det jag sriver eftersom att inget är intressant.

Iallafall så kan ju min klass förövligt dra åt helvete idag, dom kan ju tänka iallfall lite på dom som har svårt att lära sig saker men fan heller utan dom bestämmer att vi ska ha fem prov på en vecka men sen vart det typ fyra för att vi inte skulle ha i idrott, men iallafall så två av proven vi ska ha är i mina absolut svåraste ämnen så det ger fan ingenting att jag änns försöker, vi skulle lika gärna kunna ha dom i morgon alltså fyfan säger jag bara jag skulle kunna sätta mig och bara fan storgrina jag blir så jävla lessen, och nu tänker ni som läser detta "villken jävla nörd hon är" men ni försråt nog inte hur svårt detta är för mig, aja dra åt helvete OP1b idag iallafall. Jävligt jobbigt att gå i tjej klass ibland. Vet att alla nu kommer klaga på att jag är omogen som skriver det här men fine gör det.

Lipsyl

Jag är beroende och detta är inget skämt, men jag har väldigt mjuka läppar nu iallfall :).
Vi har engelska nu, sen svenska sen så ska jag på stan med Alicia,Sanna,Martina,Bea och Sofia :).
Och jag vet att Jens läser detta, förlåt jag ska inte vara sur mer, älskar dig.

hehehe

Du är 37% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!



I taket lyser stjärnorna

Imorgon ska jag,Sofia och Moa se i taket lyster stjärnorna :)

Måndag

Måndag igen, skola igen.. usch. Matte direkt på morgonen, hur tänker dom som lägger schemat? dom kan ju inte direkt förvänta sig att jag tänker jobba iallfall. Nä nu måste jag skynda mig, ha en bra dag allihopa!:), ska bättra mig med bilder.

Ester och Åsa

Åsa ringde nyss och jag ska följa hon och Ester och åka skidor :)

RSS 2.0