Gabriella

I morse gick jag och Gabban ut och gick innan frukosten sen frågade hennes mamma om jag ville ha pannkakor så jag fick äta det till frukost där :], nu väntar jag på att Gabban ska komma, vi ska se tjenare kungen och mer vet jag inte bara sitta och prata antar jag :) vad ska ni göra i kväll?


Tjejkväll

Igår vad jag med Sanna,Martina,Moa,Alicia,Bea,Rukki,Sofia och Jenny :) vi åt skit god mat och satt och pratade, sen pratade vi lite till det var iallafall jätte trevligt :). Men Jenny for hem efteratt vi hade äte typ så det var tråkigt, saknar verkligen henne nu när hon har slutat hade vare kul om hon var med hela kvällen. Sen åt vi ostbricka å helvete jag tror inte att det var någon som gick hem hungrig? :P. Det var iallafall en jätte trevlig kväll :D.

Idag har jag ingenaing om vad jag ska göra, tror jag ska ringa Gabban snart :), men hon sover nog nu och man ska inte väcka en björn som sover det kan vara riktigt farligt hehhee. Vi ska fara till gbg i sommar om jag inte jobbar då villket jag verkligen hoppas att jag inte gör eftersom att det var så kul förra gången vi var där, Gabban har stuga i göteborg :)

18 år

Idag fyller min syster 18 år grattis Miranda!


Mycket vacker syster jag har.

Arbetspass

Nu har vi arbetspass och jag tänker inte jobba mer för jag orkar inte!..
Idag har vi slutat kursen medicin grundkurs och börjat med vård och omsorgsarbete, det verkar vara typ dubbelt så kul med det är ju inte så konstigt eftersom att medicin SÖG!

:]

Igår förlovade jag och Jens oss<3 :)

Datakunskap

Nu har vi datakunskap, har nyss haft läkemedelsprov villket var jätte svårt kommer nog inte få G. Jag är jätte hungrig och det är kebabsplit åhh jag vill ha mat nu!


Plugg Plugg Plugg

Har pluggat sen jag kom hem har bara tge en paus på kanske en timma från klockan tre tills nu, och inte fan har någonting gått in i mitt huvud. GulleSanna ringde och ställde massa frågor jag skulle svara på, kunde lite iallafall fast hon hjälpte mig med det mesta villket hon tyvärr inte kan göra i morgon under provet :'(. Väntar på att Jens ska komma, men tills dess så ska jag fortsätta plugga han har lovat att hjälpa mig att städa i morgon och sen så ska vi gå och äta på tatung :). Ha det bra! puss&kram

Nytt i bloggen

Hej!

Har inte skrive på hela dagen förlåt men har inte haft tid har gjort Beas blogg om min visst är den fin nu? :)
Om ni inte märker det nya så blir jag ledsen men det är ny färg, har satt dit klocka och dag/datum/år , tycker det vart bra iallafall lite mycket kanske men jag vill ha mer! jag vill ha en kalender också haha allt blir så ihoptryckt :P

Måste plugga medicin nu prov på fredag minst G måste jag ha och jag förstår ingentingsom vanligt, men detta är värre än vanligt. Aja ni får ha en jätte bra kväll! puss








Mumms? :O

Helgen

Sov hos mormor och morfar så jag hann inte sitta vid datorn, därför blev det inte mycket skrivet. Så därför tänkte jag berätta lite om helgen nu som jag lovat. Är inget speciellt vi gick bara på bio HAHA xD. Vi såg Twilight den var jätte bra se den jag lovar ni kommer inte bli besvikna.

Nä nu ska jag jobba. Ha en bra dag!


Läkemedelsprov

Idag är det måndag dvs skola, usch och fy och blä!
Ikväll blir det plugg eftersom vi har ett stort svårt läkemedelsprov på fredag och jag kan ingenting! skriver mer senare

Hemma

Hejhej! :)

Nu är jag hemma, tyvärr måste jag väll säga.
Har ni haft en bra helg? det har jag helt klart, kan berätta i morgon vad vi haft för oss :). inte för att det är så mycket men lite iallafall haha:P Hade tänkt att sova nu så jag får mig upp i morgon så vi får höras då, sov så gott!

Örnsköldsvik

Idag åker jag till övik, skriver när jag kommer hem på södag ha en bra helg! :)

Skola

Nu har vi svenska sen lunch i två timmar, men en nu har dom lagt in ett arbetspass så vi bara har en timma lunch men ingen lärare har sagt det så vi vet inte om någonting (A) för vi ska till stan och fika då :)


Det var fel..

Blir inte att sova hos mormor och morfar, för att dom hade fel storlek på fönstrerna så dom ska göra det på typ tisdag istället:).

Imorgon har jag hudvårdsklassen eller det är jag som bjuder in folk, så jag Gabban,Moa och Sanna ska gå ända till myckle :) är ju inte så jätte långt men ganska.


Ikväll blir det nog bara tv tror jag, funderar även på att träna till en dvd som min syster har som heter platt mage stark rygg för det är det jag är ute efter, men man tröttnar typ efter uppvärmningen för hon är så störande hon som pratar men man vill ändå höra vad hon säger, så vi får väll se hur det blir :)






 Den är det.

Desperate Housewives

Sitter och tittar på desperate housewives, när börjar det om egen? alltså dom nya avsnitten :)

Sjuk

Igår kväll vid kanske halv sju sju fick jag ont i magen och har haft det hela natten somnade kanske kvart över tolv vaknade vid två och kunde inte somna om, kunde inte ligga så jag försökte sitta upp och sova villket inte gick så mycket bättre. Så jag stannade hemma idag, kul att sitta på skolan utan att ha sove en hel natt skulle vara mindre okoncentrerad än vad jag brukar vara och då är det riktigt illa.Nu börjar det iallafall gå om.


Ikväll ska jag sova hos mormor och morfar för att kvart i sju i morgon kommer det någon och byta fönster i mitt,Mianda och lilla fönstret i tv rummet
.

Nä nu ska jag nog se på någon film. Ha en bra dag!

Pingis

Kom hem för ett tag sen och väntar nu på att mamma och Miranda ska komma hem och göra mat är skit hungrig!.

Gjorde inte så mycket på skolan idag, spelade pingis på gympan svettades för att jag och Sofia skrek så mycket inte för att jag ansträngde mig. Fick även veta att en som går nu mera gick HR2 tog självmord igår, vet inte vem det var men det är ändå jävligt sorgset.
Kan man verkligen må så dåligt att man går så långt att man verkligen gör det på riktigt? Jag menar det är ju många som "hotar" med att göra det men dom gör det inte villket är jävligt bra. Men jag tycker ändå att folk ska sluta upp med att säga att dom ska göra det, det är en väldigt allvarlig sak!

Sov morgon

God morgon!:)

Kom just ur duschen för idag hade vi ingen första lektion så vi börjar 11.40
:) Tror att jag ska skippa frukost och göra lunch direkt för jag vill ha köttbullar :].

Det snöar ute och jag tycker inte om att gå till skolan i snö, men det får väll gå ändå.


Kanske borde börja göra mig klar om jag ska laga mat och allt? men jag orkar inte jag skulle gärna sova lite till men jag drömde en hemsk dröm att jag var påväg att drunkna men då kom en skäggig gubbe och räddade mig, sen var det nått med senap också :S sjukt...

Nä nu ska jag gå ha en bra dag allihopa! :)

120109

Idag började ju skolan som jag älskar. Det typ första vi får veta vad tror ni det är?    Att vi ska ha prov såklart! är det någon som är förvånad våran läger heter ju "Erik så att säga, som sagt var". Han vet verkligen hur man förstör ens dag. Och det är inget vanligt "litet" prov, det är huuur mycket som hellst vi ska kunna och jag måste ha minst G på detta prov annars är det inte roligt att heta Beatrice Johansson Sundh. 

För övrigt så är det ju min första dag mot mitt nya liv, har inte äte nå som är onyttigt. GRATTIS BEA!, tack!.

Nä nu ska jag börja plugga på allt detta som jag egentligen vill spy på, HEJDÅ!





Vill någon byta med mig?


Söndag kväll

Jag håller på att spy, jag har just äte godis inte änns många bara typ 8 stycken men jag är så less på det.. men tur är väll det imorgon börjar jag jag har tillåme gjort ett "bantningsschema" som vart jätte fint!. Allvar jag har sagt det många gång jag vet men nu nu nu jävlar. Jag och syster ska direkt efter skolan gå till edda och simma sen gå hem det blir rejält långt!

Ikväll ska jag se det där nya programet som handlar om en trollkar som visar alla knep hur dom gör trolleritricken. Jag blir alltid arg när jag ser det men inte fattar så detta är ett progtam för Bea!.

På tisdag börjar andra avenyn om, ska bara gå på tisdagar nu i 45 minuter har jag hört. Men det är bra för då är det bara en dag att hålla reda på, hehe.



HAHA Kim i andra avenyn xD


Hur kul är det då?

Ja, hur kul är det egentligen? direkt jag tvättar ansiktet blir jag stel som en pinne det är som att huden fastnar... vad ska jag göra?

Idag har jag inte gjort nå, eller jag har sett film och duschat, vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen förmodligen ingenting men det är skönt :)..
Imorgon börjar ju skolan, jag vill spy på den är det någon dom är med på det? jag orkar inte jag tycker att jag har gått skola alldeles för länge nu varför ska jag gå skola hela livet för?

Nä nu ska jag ringa Jens..



Körslaget

Ursäkta att jag inte har skrive på hela dagen men jag har vare hos mormor och morfar sen så var Åsa,Fredrik och Ester här.

Ser på körslaget så jag kan inte skria så mycket mer nu skirver när de är slut istället...

Har ni haft en bra dag?
:)

Australia

Nu är jag hemma, filmer var faktiskt bra! :) fast den började bli bra efter kanske 1 timma men den var 2 timmar och 45 min hehe rätt lång!.

Pratar med Jens nu så jag ska inte skriva så mycket mer... hoppas ni har haft en bra dag! :)

090109

HallåHallå! :)


Har just duschat och funderar på vad jag ska ha för kläder... orkar inte ha jeans och mjukisar är så tråkigt så det blir nog leggins. Ikväll ska vi fira Martina, och med vi så menar jag, Jag,Alicia,Moa och Sanna. Vi ska först fika på waynes och sen ska gå på bio och se Australia. Det är hennes present från oss :)

Det är något fel, går inte att ladda upp bilder?

Visste du att...

Ett hårstrå har olika lager, ett yttre lager som heter fjällskikt, ser ut som typ fiskfjäll. Detta fjällskikt skyttar håret, därför ska du vara extra rädd om det. En vanlig sak som typ varje människa gör är att frotera håret, alltså när håret är blött så gnuggar du med handduken. Detta skadas även om du använder bra produkter och frotterar håret. Så du slösar alltså bara pengar om du frotterar, gör istället en "handduksturban" och pressa ur vattnet!
 

  Sådär. fast med en handduk!

Hmm...

Idag när jag och Miranda kom hem från blomsterslottet/ica så låste vi upp gick in, gick ut stängde dörren utan  nycklar... så jag ställde mig på massa stolar utanför mitt fönster men fick inte upp det och balkongdörren var låst. Men det löste sig ändå, morfar kom och lämnade Zören och hade nyckel med sig :).

Har just sett klart en film, väldigt sjuk film... i sluten var det en kille som skar av sig kuken fick ont fast att jag inte har någon.. hmm.

 Lillgubben

080109

God morgon:)

Nu ska jag bara klä på mig sen ska jag och syster gå till blomsterslottet, eller blomsterlandet heter det nu va?
Ska köpa någonting fint till mitt fönster :) vi får se vad det blir.

Vad ska ni göra idag?

Tip Toes

Tittar på tip toes, har ni sett den? Ganska bra ändå bara för att det är min favoritskådis annars så vet jag inte om jag hade tyckt om den så mycket :P Men ni kan ju se den, ganska finns någon som skulle gilla den :)..


 Han är skådisen!.

Den handlar om:

Steven (Matthew mcconaughey) är helt normalbyggt, medan stor del av hans släkt är dvärgar. En hemlighet han måste berätta för sin flickvän Carol.

Gary Oldman är en av dom som spelar dvärg.


Det var lite iallafall

HejHej :)

Kom just hem, fick med mig lite saker men inget jag egentligen skulle ha köpt eller jo schampoot inte något av de andra men så blir det alltid... för mig iallafall.

Köpte iallafall ;

Silver Schampoo (Matrix so silver)
Nagellack
Hårinpackning (elvital)
Ansiktsmask 2 st.



Inte så bra bild men det får duga :)


BlaBlaBla

Strax ska jag gå till bussen för det är -15 grader ute så jag tänker inte gå, även om det skulle behövas. Bussen går iallafall kvart över från stan så det är väll vid mig kanske halv? Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa, ett par jeans skulle jag vilja ha mig inga sitter bra :(, så det får väll bli kanske en tunika.. och en nagel + fotfil vad äckligt det låter med fotfil egentligen men jag har fått sådär hårt så jag måste ju ta bort den xD nä usch varför skriver jag det här?...

Nä nu måste jag börja klä på mig.


Vad är det med mig?

Vad händer med mig egentligen? jag har börjat älska att läsa, det är ju bra men det har jag aldrig gjort förr... och jag läser bara böcker som jag plågas av sånna som jag blir ledsen över. Ja ledsen över en bok!

Ska på stan med Gabriella idag så jag måste börja göra mig klar snart...


 Här är tröjan jag köpte i lördags :)

Nä nu ska jag ringa till mamma och säga att jag inte kommer till hennes jobb idag, skulle egentligen dit och göra klart en skoluppgift men jag gör det i morgon i stället och far på stan idag :)..

Ha en bra dag!

Jag hakar på..

Jag gör väll som dom andra då, en lista över mina nyårslöften, måste bara komma på några stycken...


1. Äta betydligt mycket mindre godis, kanske kan unna mig en gång i månaden INTE mer!.
2. Ta tag i min målvikt, detta år ska det ske.
3. Börja ha städat i mitt rum?.
4. Äta nyttigare.
5. Sluta slösa så mycket pengar, utan jag ska istället spara kanske 100-200 kr i månaden.
6. Ta tag i skolan.


Räcker det?.. Nu ska vi bara se hur länge jag håller det dära.

Nu ska jag läsa sen släcka lampan och säga godnatt.

Hoppas ni sover gott i natt, det är ju många som börjar skolan i morgon eller på torsdag, men inte jag jag börjar på månad HAHA. Aja, sovgott iallafall.

Klar

Nu är jag klar, det vart jätte fint! :)

Fast jag ska köpa massa svarta/röda/gråa saker vill inte ha massa olika så det är dom jag ska ha mest av. Gardinerna vart jätte bra till tapeterna vet inte om det syns på bilderna har inte tittat på dom än, men jag lägger ut dom nu så får vi väll se=)







Fint va? :)

Är det inte så att...

Är det inte så att det är mamman som ska tjata på att barnet ska stiga upp? tydligen inte, mamma sover fortfarande så här är det jag som får tjata på att hon ska stiga upp...

Nä nu ska jag ta en dusch en stryka gardiner för nu vill jag inte ha kvar julen längre så nu som mina nya upp! =)








 


Här syns det ju inte så mycket hur dom ser ut, tar en bättre bild senare :)

06/01 - Tisdag

Godmorgon!, sovit gott?
Själv så kunde jag inte sova, är van att sova med Jens nu men när han inte var där försökte jag inbilla mig att han var på toa men det funkade inte..

Blir inte stan med Gabriella idag, ska istället umgås med min kära mamma.. HEHE. Men jag vill på stan, måste köpa en "fotfil" haha? :S

Nu ska jag äta frulle och ringa Jens, får senare se om det blir stan med mamma istället? Ha en bra dag!

Julklapparna

Just det ja!, kom på att jag skulle ju lägga ut bilder på vad jag fått i julklapp så idag kan jag väll lägga ut detta






Visst är den söt?

Hemma igen

Onsdag!

Länge sedan jag skrev, jag vet. Men jag har tyvärr inte vart hemma, eller tyvärr ska jag inte säga jag hade gärna stannat längre... jag var hos Jens i Örnsköldsvik. Saknar honom redan!

Kan ju dra en snabbis om vad jag har gjort denna underbara vecka med älskligen, kommer inte ihåg villka dagar jag har skrive ( om jag änns har skrive någon dag sedan han kom ? ) så jag börjar från förra söndagen:

Söndag 28/12 - 08

Ett datum jag sätter på minnet, jag och Jens  firade nämnligen ett år!. Han kom klockan tio över två, vi gick på stan en liten stund sen for vi och åt. Efter det så myste vi bara hela kvällen.

Måndag 29/12 -08

Hmm, vad gjorde vi här?... vi gick på stan tror jag... bra minne?

Tisdag 30/12 -08

Ingenaing? kan ha vare denna dag vi gick på stan?.. Nä det tror jag inte jag tror vi bara var hemma och gjorde ingenting.

Onsdag 31/12 - 08

Nyårsafton!  Gjorde oss klara, sen vid klockan tre åkte vi till Åsa,Fredrik och Ester för att fira det nya året!.. mycket trevligt, vi åt god mat -

Förrätt: Kräftsoppa men varken jag eller Jens tycker om kräftor så vi fick thaisoppa.
Varmrätt: Grillat! Fläskfilé och potatis i ugn samt en god sallad.
Efterrätt: Chokladkaka med grädde,glass och maränger.

Var jätte gott!

Sen så spelade vi spel, Åsa kom etta jag och Jens kom tvåa Miranda kom trea Fredrik fyra och Mamma femma! HAHA.

Det var även fiskedamm, men Ester fick ju såklart fiska åt alla, det första hon fick upp var en kanin, hon har en kanin som hon tycker väldigt mycket om det är ett gossedjur, så hon fick alltså upp ett kaningossedjur och sa JAG FICK EN NY KANIN JAG FICK EN NY KANIN! Sedan tittar hon på kaninen och säger Men, det är ju du kanin. Tro mig det var roligt när hon sa det! kanske inte är så kul att läsa men men...

Alla andra fick godis och varsin film! Tack.

Torsdag 01/01 -09

Steg upp halv tio för att vi senare skulle ta tolv bussen hem till Jens, var mycket roligare att åka med honom än att åka själv!... Sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen. Eller vi hämtade Anna, Jens syster i Bredbyn sen köpte vi pizza.

Fredag 02/01 -09

Skulle på stan, men Jens skulle vara barnvakt åt sin lillebror Isak så vi var hemma istället.

Lördag 03/01 -09

- 15 grader så vi tog bussen till stan, köpte en plattång och en tröja.. hmm ... Jens köpte nog ingenting tror jag. Just ja, jag köpte blondschampo också. Åkte senare ner på konsum för att köpa chips och dipp... ILLA.

Söndag 04/01 -09

Gjorde ingenting, vi var bara inne eftersom att det var lika kallt som i lördags.

Måndag 05/01 -09

Vaknade, åt frukost, gjorde oss klara, gick ner på stan och åt kebab... sen åkte jag hem :( Och nu sitter jag här och saknar honom trots en vecka, jag kan inte få nog!

Blev ett ganska långt inlägg, men som ni ser så jag har inte gjort så jätte mycket men jag har ändå aldrig haft tråkigt, kan det bli bättre? joo att Jens skulle ha följt med mig hem det hade ju vart pricken över i:et.

Nu ska jag läsa sen sova, för i morgon ska jag och Gabriella på stan. Så vi hörs i morgon sov gott folket!


RSS 2.0